Cal Vs Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cal Vs Masina

De acum inainte o sa fiu mai atent in preajma cailor...

http://www.***********/fullscreen/ht...-vs-masina.flv
    Last edited by D-FENS; 7 August 2009, 14:04.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Nu merge linku cred ca este vorba de acel film care l-a aratat la stiri cand un cal a intrat cu picoarele prin parbriz?

Comment

Da,ala este.La mine sa stii ca merge.

Comment

Atuncea inseamna ca este de la net de la mine vremea este foarte rea !

Comment

incredibil ...dar adevarat
          ar trebui bagati la puscarie astia care lasa animalele libere pe strada sau langa ea .. in romania deseori intalnesti o vaca care sta in mijlocu drumului...sau fel de fel de animale ..

Comment

ieri am mers la galati.intr-un sat mergeam cam cu 80 la ora cu papucul.a iesit o vaca dintre copaci drept on fata mea.la ce frane beton are un papuc, ce manevre disperate am facut....bine ca am scapat.a scapat si vaca si eu.saraca vaca nu are vina ca stapanul e un bou.
            Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

numai una bucata vaca? in spatele blocului la mine, unde e parcare, trecuse o cireada de 10bucati vaci...nu iti mai zic mizeria lasata, mustele care se perinda si eventualele pagube care le pot cauza la masini; deci parerea mea ca o amenda e putin ptr acestia. animalele confiscate si o mica puscarie pana in 6 luni;
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

...oricum la cal versus masina calul/caii au iesit castigatori fara dubii
                Urat moment pentru soferul din masina avariata...

Comment

Bine ca nu a fost in Romania,ca la cum merg lucrurile la noi...

Comment

Se poate si in Romania la fel de bine. Veneam intr-o seara pe DN1 intre Comarnic si Nistoresti si dintr-o data vad ca pe contrasens mergea un cal negru la trap pe banda de langa axul drumului. A doua zi am vazut la stiri ca l-a luat un Passat in viteza, au murit 4 persoane (care se aflau in masina) si calul...
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Salut.Nasol,si fratele meu a luat un cal pe capota,a franat dar fiindca ninsese in acea noapte sa dus pe frana si a luat si calul pe capota.Pagube,parbriz,capota,far,bara,oglinda si o spaima cit toate zilele.Pe cine sa dai vina?Calul a luat-o la sanatoasa si fratele a ramas cu paguba.
                      Numai bine si Atentie la animale(aici intra si cele cu 2 picioare).
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

Mai ales animalele de oameni pe doua picioare si capul umflat de bautura!!!!!!!!!!!!

Comment

mergeam cu vreo 100 si putin la ora, cand la aprox 70m in fata mea apare o cireada de vaci, noroc ca am avut reactie si am oprit in siguranta. pers care avea grija de vaci statea bine mersi pe camp, intins, fara sa ii pese de ce se intampla cu vacile lui. i-am umplut frigiderul de carne
                          sigpic

Comment

Aveai asigurata hrana pe o perioada buna de timp!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google