If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si hai maestre cu melodia ....ascult manele recunosc...dar dinacelea de petrecere...dar daca asta va canta la eurovision promit ca arunc televizoru pe geam...asa rau am ajuns domne
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Ma intreb daca ii vor traduce numele Florin Salam = Florin sausage sau salami ?
Da l-am citit :P ....totusi hai sa zicem ca cica asta ar fi melodia lui "de participare" ) ...o parere ? pacat ca fernando nu se pregateste de eurovision cu melodia "m-am casatorit" ..varianta in engleza...credca ar rupe topurile
eu nu sunt pro manele..dar nici anti.si atat timp cant nu canta manele la acest concurs....e bine..cred.ca sa fim sinceri...sunt multi manelisti care au voce...mult mai buna decat curvistinele care fac seara un b#t si a doua zi sunt vedete ...nu poti contesta simtul muzical al lui guta,adrian,chiar salam....poate ca cel mai daunator lucru ..este gramatica care este folosita in manele.dar voce au.am vazut multe infruntari live intre manelisti si asa zisele vedete....acum...nap..nu stiu daca ar trebui sa fie promovati la nivel international...dar..a-ti auzit de gipsy king?nu sunt toti tigani?
In Romania exista valori mai mari cu care ne putem lauda decat Florin Salam etc. Pot sa aibe Hadrian si Guta o tona de voce fiecare, dar un reprezentant la Eurovision pentru Romania trebuie sa fie unul pentru toti romanii, asadar papapapapa cu Salam de aici ca ma enervez.
P.S. In stari foarte avansate de ebrietate unde muzica nu mai conteaza, se poate sa ma aflu rareori in aceeasi incapere unde alti co-participanti la chef asculta acest gen de muzica.
deşi nu îmi plac manelele, nu am ascultat melodia şi nu am văzut preselecţia, poate aşa avem şi noi o şansă că câştigăm eurovizionul... deşi nu cred că în cazul ăsta scopul scuză mijloacele...
ia nu va mai luati voi de manele ... e adevarat in ultima vreme au aparut multi tigani borati si niste manele de ma doare capu ... in schimb alea de petrecere imi plac ( mai ales cele vechi )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment