Eurovision Cu FLORIN SALAM...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eurovision Cu FLORIN SALAM...

Si hai maestre cu melodia ....ascult manele recunosc...dar dinacelea de petrecere...dar daca asta va canta la eurovision promit ca arunc televizoru pe geam...asa rau am ajuns domne

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Ma intreb daca ii vor traduce numele Florin Salam = Florin sausage sau salami ?

Pune mana si citeste regulamentul concursului....daca se publica melodia va fi descalificat...deci nu va fi aceasta melodia.
    Last edited by valeriuciprian; 20 January 2010, 21:29.
    sigpic

Comment

pai deja a aparut pe vreo 3 postu tv

Da l-am citit :P ....totusi hai sa zicem ca cica asta ar fi melodia lui "de participare" ) ...o parere ? pacat ca fernando nu se pregateste de eurovision cu melodia "m-am casatorit" ..varianta in engleza...credca ar rupe topurile
      Last edited by Loganu; 20 January 2010, 21:33.

Comment

Deci..citeste postul meu anterior...NU aceasta va fi melodia cu care va concura...daca va concura.
        sigpic

Comment

eu nu sunt pro manele..dar nici anti.si atat timp cant nu canta manele la acest concurs....e bine..cred.ca sa fim sinceri...sunt multi manelisti care au voce...mult mai buna decat curvistinele care fac seara un b#t si a doua zi sunt vedete ...nu poti contesta simtul muzical al lui guta,adrian,chiar salam....poate ca cel mai daunator lucru ..este gramatica care este folosita in manele.dar voce au.am vazut multe infruntari live intre manelisti si asa zisele vedete....acum...nap..nu stiu daca ar trebui sa fie promovati la nivel international...dar..a-ti auzit de gipsy king?nu sunt toti tigani?

Comment

Chiar daca nu-i aia melodia tot salam o canta si pe ailalta.Iar cu Fernando...mai asteptati vreo 2-3 ani.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Cu fernando mai asteptati o viata...

Daca si ala canta...sau se poate numi cantaret...
              sigpic
              !

Comment

In Romania exista valori mai mari cu care ne putem lauda decat Florin Salam etc. Pot sa aibe Hadrian si Guta o tona de voce fiecare, dar un reprezentant la Eurovision pentru Romania trebuie sa fie unul pentru toti romanii, asadar papapapapa cu Salam de aici ca ma enervez.

P.S. In stari foarte avansate de ebrietate unde muzica nu mai conteaza, se poate sa ma aflu rareori in aceeasi incapere unde alti co-participanti la chef asculta acest gen de muzica.
                No Stress !
                http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Asta chiar ca merita la Eurovosion http://www.youtube.com/watch?v=OMSMS...eature=related
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Exact cum banuiam..un manelist nu poate canta altceva decat manele. Penibil...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Niciodaaataaaaa.... . Chiar ca nu poate canta la Eurovision, "niciodaaataaaa....".
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

nu mai fiti rai. este ceva nou.

Comment

deşi nu îmi plac manelele, nu am ascultat melodia şi nu am văzut preselecţia, poate aşa avem şi noi o şansă că câştigăm eurovizionul... deşi nu cred că în cazul ăsta scopul scuză mijloacele...

Comment

ia nu va mai luati voi de manele ... e adevarat in ultima vreme au aparut multi tigani borati si niste manele de ma doare capu ... in schimb alea de petrecere imi plac ( mai ales cele vechi )

Cine mai e si maimutoiu asta ?

Comment

Mancalar tata pe el de mezel , cum stie el sa ne incante sistemul auditiv cu ........ "muzica" .
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google