nu este foarte important cine a conceput aceasta "gradina zoologica" a oamenilor, ca nu stiu sa ii zic altfel, in care oamenii sunt hraniti cu bucatele de fericire falsa. important este sa aflii de ce exista aceste sisteme care ne priveaza de libertate si de cunoasterea absoluta. banii ? nu cred ! mi se par un motiv prea penibil si usor de atins daca deja te aflii in pozitia sa manipulezi in halul asta o societate. puterea absoluta ? nu cred ! deja o ai sau o au daca au reusit sa duca un asemenea plan la sfarsit. o religie ? un ideal ? o nou ordine mondiala ? posibil. toate sunt cuvinete care pot halucina si hipnotiza mintea omului asa cum se intampla cu poporul German in timpul domniei celui de Al Treilea Reich. numai o credinta atat de puternica poate face asa ceva si poate determina oamenii sa faca asa ceva . si acum te intrebi de ce o religie o credinta sau un ideal poate face mintea omului sa raspunda in asemenea fel incat sa fie posibila de asemenea sisteme de valori(aici ma refer si la era nazista si la perioada actuala). pentru mine este de neinteles si incredibil in acelasi timp.
nu prea am inteles ce vrei sa zici cu pattern ul vieti. dezvolta un pic te rog
nu prea am inteles ce vrei sa zici cu pattern ul vieti. dezvolta un pic te rog
Comment