Accident Sau Fake?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Sau Fake?

Azi am primit un link cu urmatorul accident.Finalul nu este deloc previzibil
    Intrebarea este daca s-a intamplat sau un simplu fake.
    Eu zic ca in mod normal,victima trebuia aruncata pe capota si in continuare pe parbriz,nicidecum sub rotile masinii + ca masina se comporta oarecum normal in cazul unei franari,fara a trece peste vreo "denivelare".

as zice ca e real dar dupa pozitia finala a fetei parca nu e real adica fata era „I##I -” inainte de acident , iar dupa accident era „I#i#I”

sigpic

Comment

sony ce ai vrut sa zici ? )
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mie mi se pare fake. Masina ar fi trebuit sa sara in sus atunci cand roata a trecut peste corpul ei dar nu pare sa fi topait deloc...iar corpul, in final, este fara indoiala in spatele rotii fata.

Comment

fake and gay

Comment

adica am vrut sa zic ca in momentul accidentului fata era in picioare perpendicular cu botul masini , iar dupa accident ea era pararela cu capul masini si cu capul sub roata... tot nu m-am facut inteles ?

sigpic

Comment

daca e sa o luam asa, nu mi se pare imposibil de explicat pozitia ei. putea fi prinsa de roata stanga cum a doborat-o si s-o tarasca intr-o parte era suficient un pic sa o prinda, plus ca topaitul masinii de care vorbiti voi n-are de unde sa vina ca ea e la fel de plata ca un bumper de viteza...

sa nu mai zic ca ar fi trebuit clar sa arate mult mai rau nu cu bratele intacte si cu nicio urma pe spate whatsoever.

fara dubii, e fake

nota 10 pentru tipatul fetei care filma, super tare! e chiar foarte posibil sa isi fi realizat asta pentru o auditie nu o farsa

Comment

pai din cate se vede fata a fost prinsa exact pe mijlocul masinii daia nu a topait suspensia. cum a ajuns capu dupa roata?

sigpic

Comment

personal nu mi se pare a fi pe mijlocul masinii si asta se vede cel mai bine spre final cand se opreste masina... dar nu conteaza asta. e suficient sa prinda si o suvita din par sa ajunga in alta pozitie decat cea paralela cu masina

Comment

Si pe la min. 1 si 14 sec mi se pare ca se aude ca un pufnit in ras, atunci cand colega cu camera tipa disperata pe scari, probabil de la "talharul" cu masca

Comment

Fake clar.Iar explicatia este cea data de SoNyKeL.
                      Fara Semnatura.

Comment

fake 100%,nu avea cum sa ajunga dedesupt la masina
                        http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Tipul care a pus video pe youtube a scos peste 600.000 de views intr-o singura noapte

Comment

Fake!!! trebuia sa fie aruncata parerea mea

Comment

Cu o garda asa mica cum are masina respectiva, imposibil sa intre sub roti.
                              Iar daca o facea, masina trebuia sa sara foarte mult.
                              Oricum, reusit clip.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google