A Lovit-o În Plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nasool......e vina soferului dar e si vina babei idioate care nu si-a tinut copilu de mana in timpul tranversarii .... mai ales ca e destul de mic si se pot speria din orice si pot sari in fata masinii!!!!
    sigpic

Comment

Io chiar nu inteleg despre ce tot vb aici!

E VINA SOFERULUI ! PUNCT!
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Pentru cei care au intrebat unde a fost filmat, in turnul severin
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nu stiu de unde atzi scos-o ca baba era bunica/mama copiilor ... e clar ca era doar un simplu pieton

Comment

Urata faza dar este purul adevar.....un sofer indisciplinat.....
            JUST ME.....30-rdd......

Comment

Ce sofer indisciplinat vere....este vina fetitei ca s-a duc ca prosta in fata masinii .

Comment

E si vina soferulu.... daca cel din stanga ta incetineste e normal sa icetinesti si tu mai ales ca e trecere..

Comment

Totusi e foarte greu din situatzia soferului sa anticipezi asa ceva... eu unul am fost pus in mai multe situatii identice ... cel de pe banda 2 frana iar eu eram in viteza ... si se intampla sa nu fie trecerea bine semnalizata, sa fie coloana si sa nu-ti dai seama ca ala a franat ... si multe alte situatii

in fine, la mine nu s-a intamplat nimic, oricum de regula eu am trecut (nu prea simpatizez pietonii si fac slalom) iar in rest am oprit fara probleme (scart, sau bruscari)

dar va zic ca e foarte greu de anticipat, si mai ales ptr un papucar care se gandea la ce muzica e la radio

Comment

Urata faza ... gresala e a soferului dar si dementa aia de femeie trebuia sa nu o lase de mana. Oricum bine ca a scapat fetita si ca nu s-a intamplat mai rau
                    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Originally posted by Marius View Post
                      Bai toate ca toate dar trecerea nu se traverseaza in fuga frateeeee!!! Pai prima masina a oprit si ei au luat-o la fuga??

Bine ca a scapat doar cu o sperietura fetita..
                      punete in situatia ca tu erai tatal fetei ,mai raspundeai asa(muream cu el de gat)

Comment

Frate e si vina pietonilor din cate vad e o zona circulata , dupa ce a oprit ala trebuia sa se uite baba si sa tina copii de mana nu sa-i lase so ia in fata , eu va spun asta din experienta pe mine ma lovit masina in trecere , cel din stanga a oprit cel din drepata a oprit , sa bagat un shmecher intre ei pe ambele benzii si ma luat in plin...

sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google