Nasool......e vina soferului dar e si vina babei idioate care nu si-a tinut copilu de mana in timpul tranversarii .... mai ales ca e destul de mic si se pot speria din orice si pot sari in fata masinii!!!!
A Lovit-o În Plin
Collapse
X
-
Nu stiu de unde atzi scos-o ca baba era bunica/mama copiilor ... e clar ca era doar un simplu pieton
Comment
-
Totusi e foarte greu din situatzia soferului sa anticipezi asa ceva... eu unul am fost pus in mai multe situatii identice ... cel de pe banda 2 frana iar eu eram in viteza ... si se intampla sa nu fie trecerea bine semnalizata, sa fie coloana si sa nu-ti dai seama ca ala a franat ... si multe alte situatii
in fine, la mine nu s-a intamplat nimic, oricum de regula eu am trecut (nu prea simpatizez pietonii si fac slalom) iar in rest am oprit fara probleme (scart, sau bruscari)
dar va zic ca e foarte greu de anticipat, si mai ales ptr un papucar care se gandea la ce muzica e la radio
Comment
-
Urata faza ... gresala e a soferului dar si dementa aia de femeie trebuia sa nu o lase de mana. Oricum bine ca a scapat fetita si ca nu s-a intamplat mai rau
Comment
-
Originally posted by Marius View PostBai toate ca toate dar trecerea nu se traverseaza in fuga frateeeee!!! Pai prima masina a oprit si ei au luat-o la fuga??
Bine ca a scapat doar cu o sperietura fetita..
Comment
-
Frate e si vina pietonilor din cate vad e o zona circulata , dupa ce a oprit ala trebuia sa se uite baba si sa tina copii de mana nu sa-i lase so ia in fata , eu va spun asta din experienta pe mine ma lovit masina in trecere , cel din stanga a oprit cel din drepata a oprit , sa bagat un shmecher intre ei pe ambele benzii si ma luat in plin...
sigpic
Comment
Comment