RObotzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

esti bine maaaa...sfecla?)
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

RObotzi.S01.Ep12.Bomba
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

nu se astupa cu-n paiasta chiar e tare...

Comment

hm...m-ai facut curios, recunosc ca m-am uitat. bun episodul. un pic mai putine injuraturi si-ar fi bestiali baietii. oricum, progres fata de acum cateva saptamani...deci, de bine.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

FENOMENUL ROBOTZI.

Cum s-au născut FOCA şi Mo, roboţii care au atras atenţia gigantului Adobe după ce au înjurat ardeleneşte pe net.

Comment

auzi, da' pana sa la dea adobe softul cadou, astia aveau licenta pt el? ca prea se dadeau cu c.o.a.i.e.l.e de beton ca au fost piratati. au facut trompeta mare, desi filmele erau moca la ei pe site...sau aveau vre-o frustrare ca nu li s-a inchinat tot internetu' la piciaore pt filmulete ?
              seria "unguru' bulan" e deocamdata peste ei, desi nici aia nu-s vreo referinta in materie. asa ca spor la treaba baietilor, la mari progrese!
              ps: cum de taman "gandu'" s-a gasit sa faca articolul? ai mai imbecili dintre toti "ziaristii" ?
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba,pana la urma sunt doar niste desene animate.Ca au avut sau nu soft pe mine nu ma intereseaza si nu ma incalzeste cu nimic.Nu zic ca nu au gresit si ei,dupa parerea mea conteaza produsul finit si se vede ce succes au.

Comment

da, au succes, nimic de zis pe tema asta. singurul lucru la care putem inca sa comentam e calitatea. nu a animatiei, cu aia n-am treaba, ci a poantelor si atitudinea musteriilor care de cand au succes cu robotii, par sa lase impresia ca pt ei si-un c@c@t miroase ca un trandafir. acum fie vorba intre noi, un artist nu-l respecti doar pt ceea ce face pe scena, ci si pt cum se comporta dupa aceea cu fanii sau cu non-fanii. daca e sda ne luam doar dupa rezultatele muncii, nici un pilot nu-i mai bun ca schumacher. oare?

Comment

Dar ce multa agitatie pe tema lor.?Nu vad rostul.
                    Si-au atins scopul, iar prin randul copiilor fac furori.
                    Pe majoritatea i-au atras cu injuraturile, lumea incepe sa vorbeasca precum ei sa **** o ceapa ...
                    O sa treaca si faima asta pentru ei, poate peste un an threadul asta o sa fie mort si cu praful pe el
                    Multe lucruri au avut mare succes iar acum sunt date uitarii.
                    sigpic
                    !

Comment

Originally posted by vdmihai View Post
                      ...O sa treaca si faima asta pentru ei, poate peste un an threadul asta o sa fie mort si cu praful pe el
                      ...
                      Esti generos,dar cred ca va fi mai repede de un an...

Comment

http://creativemonkeyz.com/category/roboti/
                        sarbatori fericite tuturor!

Comment

foarte tare episodul acesta ) Sarbatori fericite

Comment

chiar daca multi au commentat ca nu-i fain si nu stiu ce, mie mi s-a parut chiar foarte tare, iar la faza cu mos craciun de la urma am ras maxim )))))

ps: ma mai lasi mult cu mana intinsa ? ( chiar daca e in alta directie intinsa )
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

prea tare episodul
                              sigpic #

Comment

da, un episod calumea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google