Bac-ul Din 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai bine fac o refinantare si plec din tara ...
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

@pch pai nu cu asta am inceput, cu filmuletul ? si e pus in sectiunea : Dacia Logan Romania > Filmulete > Filmulete > Filmulete non auto
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ba da, tocmai de aia am precizat..eu am raspuns unora care isi dau cu parerea despre rezultatele de anul asta...de parca asta e primul an in care se pica bacul....astea sunt tertipuri pentru a lua mintea de la lucrurile importante...conteaza ca murim de foame?? conteaza ca salariul minim este o mizerie cu care poti cumpara 74 de litrii de benzina...stiu, nu conteaza!

Comment

@PCH daca ai salariu minim nu-ti cumperi masina, mergi cu transportul in comun si asa nu mai este nevoie sa faci paritatea salariu - litri benzina. Daca ai salariu minim inseamna ca esti tanara speranta in campul muncii sau ai salariul pe care-l meriti pentru ce stii sa faci la locul de munca, in primul caz poti sa-ti schimbi locul de munca sau sa-ti astepti promovarea, in al doilea caz e bine sa inveti sa faci mai multe si mai bine.
          Cat despre mortii de foame... te rog sa ma crezi ca am vazut multi morti, dar nici unul de foame...

Comment

bun, atunci te rog sa suni tu un amic care probabil o sa intre in bac la toamna, amic care este corijent la matematica si romana, amic care face orice doar sa deschida cartea nu! si ca el sunt toti cei 45% care nu au promovat bacul....a cui e vina ca nu vor sa invete? a cui e vina ca ajung totusi in clasa a 12 a si apoi in bac? nu cumva a sistemului de invatamant...profesorii fac meditatii, mai accepta si atentii sa ii treaca clasa....apoi daca astia nu trec de bac ce fac universitatile particulare? de unde mai scot bani? treaba este complicata pentru a fi expusa pe forum...si faza cu salariul minim si comparatia cu benzina nu am facut-o asa de dragul de a scrie....ci pentru a scoate in evidenta nivelul de trai....in alte tari exista o alta paritate....dar cand ai 400 de pomi in fata ochilor nu observi padurea!

Comment

Asta e, nu e de laudat, da l-am picat, la mine in liceu (Benjamin Franklin, fostu iore) nici 1 simulare n-am facut, la noi teza s-a considerat simulare...
              Asta e, am picat si in anu asta, in care s-a picat in draci

Stiu ca sunt si eu de vina, da si ei au fost de vina, ne-a dat la prima parte un text - un monolog a lu nu stiu cui si la nu stiu care exercitiu era ceva de genu demonstrati ca e epic, pai epic trebuiesc personaje, actiune si era un monolog acolo ca povestea el de gagicasa sau cine naiba era aia.

la subiectu 2 cu idea e in oglinda sau nush ce, funeriu a tacut din gura, bine sa nu il punem la calcul ca la el coleg era la genu neutru...

Cei care au luat anu asta bacu, majoritatea au fost la filologie- care au dat romana, istorie si georgrafie
              Sau la sportiv- care au dat la fel dupa cate stiu
              Eu am avut..."norocu" sa fiu la mate info - si am dat romana, matematica M1 si fizica.

Din 3 clase de mate info din liceu doar 13 elevi au luat la mate, deci cand am fost sa vad rezultatele unii se bucurau ca au luat la matematica m1, desi picase bacu. Am avut si eu un noroc destul de..la limita, am luat la mate 5.00

De la mine din clasa, doar 1 baiat a luat si baiatu asta din 9 si 10 nu o scotea si are media de bac 6.86....

Si la toamna am auzit ca o sa fie la fel de greu, dar asta e...tre sa invat romana aia pana imi iese pe urechi, ca la romana am picat.

Comment

Aici este un subiect care se poate trata la nesfirsit!! Cei din generatia mea pot sa confirme faptul ca la acest examen nu am fost supravegheati cu camere video dar nici nu ne-am dus pregatiti sa fentam examenele(fituici ..si alte celea). Eram totusi pregatiti...unii dintre noi chiar si numai de rusine fata de profesorii nostrii!! Acum??? Care rusine... care bun simt...si cei 7 ani de acasa??? Este mai usor sa dam vina pe nu stiu cine ca a pus camere de luat vederi..iar onor absoventii de liceu nu stiu sa lege(scrie) doua fraze!!
                Iar acum a mai aparut o problema!! Pentru facultatile care fabrica diplome pe banda rulanta!! Nu mai au materie prima suficienta(bani)!!Ne-am umplut in ultimii ani de economisti, juristi, avocati, ingineri...etc...pe care un "privat" daca va vrea sa-i angajeze o sa-i multumeasca lui Boc pentru ca a schimbat Codul Muncii si va putea sa-i de-a afara "pronto' dupa ce vor constata cit de pregatiti sunt!!

Comment

Originally posted by casper20 View Post
                  Din ce film este secventa cu hitler?
                  filmul se numeste "Der Untergang" evoca ultimele zile ale celui de Al III lea Reich.

Comment

Anul asta a iesit la iveala ceea ce se intampla de cativa ani in liceele din Romania.

Chiar nu am fost surprins cand am vazut rezultatele, era lesne de anticipat ce se va intampla, de cand s'a anuntat montarea camerelor in salile de clasa.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

asta e de nota 20)))
                      anul asta a fost doar dezastru la bac...in special la matematica.
                      asta e, se vede cat de bine sunt pregatiti elevii...
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Asa a fost mereu, nu inteleg de ce toata lumea se sperie...Doar ca acum le-au dat cu "matza-n gura"
                        Last edited by Cezar; 13 July 2011, 17:02.

Comment

Cezare, toata lumea se sperie de realitate, daca arati pe exterior bine si ai cancer iti garantez ca ai trecere mai mare decat daca esti urat si sanatos ...
                          se pune pret pe forma si nu pe realitate, noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc, ei se fac ca invata, profesorii se fac ca ii supravegheaza... si tot asa ... in orice domeniu e asa pentru ca suntem in romania
                          oricum statul cu geana pe ei la examene va trece, pentru ca, real, anual ar lua bacul maxim 20 % in conditii de maxima siguranta fara a se copia, de ce oare in liceele in care n-au fost camere promovabilitatea a fost de peste 60,70 % ? fata de 20, 30% in restul ...
                          sunt interese mult mai mari sa existe studenti in facultati, ani de studii platiti, nu prea ai cum sa opresti un intreg aparat, chestia asta se va regla in timp, daca se va vrea ... doar ca trebuie sa moara multe facultati, pentru ca promovabilitatea scade dramatic,
                          cand am dat de permis, din 100 am luat 12 oameni sala, si traseul 8, deci din 100 de oameni doar 8 am fost perfect eligibili pentru a schimba 3 trepte amarate de viteza, restul erau cu mucii cojiti la nas sau cu salam in casti ... asa ar trebui sa fie si la bac, sa fie dreptate, nu fraternitate ...
                          Last edited by 827sam; 13 July 2011, 16:18.
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google