Do You Smoke?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Do You Smoke?

cine fumeaza? )

Rednecks being rednecks asking some girl if she smokes then blasting her with exhaust pipe smoke then laughing.
    Interactive Design Lights & Sound <- click

are injectoarele infundate eu am 6 zile de cand m-am lasat deci am scapat )))
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ma inscriu in lista fumatorilor

Comment

Zi de zi

Comment

Si daca zicea ''nu'' ....... ????
          Fara Semnatura.

Comment

Tot o afuma... sau trecea la urmatoarea

Comment

o baga in masina..si iti dai seama ce iesea
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Ceva tot cu tigari.. doar ca nu e asa funny ca cel de sus

If you are a smoker, you have to watch this! Even if you are not.

Comment

nu nu nu fumez dar tare faza cred ca a vazut negru in fata ochilor aia )
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

Originally posted by maestrupiersic View Post
                    Ceva tot cu tigari.. doar ca nu e asa funny ca cel de sus

http://www.youtube.com/watch?v=NACEOGGgbAU
                    filmuletul pus de tine ma face sa ma gandesc ca trebuie sa ma las!
                    sigpic

Comment

Am cumparat tigara electronica,in doua saptamani m-am plictisit.Am revenit la Dunhill negru,cam 30 de tigari pe zi.

Comment

nu am avut ocazia sa incerc electronica si mi.e sa nu o cumpar degeaba...
                        sigpic

Comment

hai ca o dam in off topic, dar totusi...aveti un pic de ambitie baieti...pai cu 12 lei pe zi cat e pachetu => pe luna 360 lei...pai de banii aia , care acu ii fumati , mai bine puneti cate ceva pe logan, macar sunteti mandru )

Comment

iti iei arcuri in 2 luni de banii aia...oau!

Comment

Originally posted by Tudor View Post
                              hai ca o dam in off topic, dar totusi...aveti un pic de ambitie baieti...pai cu 12 lei pe zi cat e pachetu => pe luna 360 lei...pai de banii aia , care acu ii fumati , mai bine puneti cate ceva pe logan, macar sunteti mandru )
                              Hai sa iau cazul meu..eu minm 500ron pe tigari,sotia vreo 300,benzina 1000ron pe luna.Eu zic ca depinde de venitul fiecaruia.Nu-ti permiti,nu consumi.Daca ma las de tutun,alcool si.....pentru ce mai traiesc?Chiar suntem sclavii banului?Banii ii facem nu ne fac,

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google