Mama Stie Ce E Cel Mai Bine
Collapse
X
-
Lol pfooai patasti nu vi so intamplat niciodata sa dea asa "mamica" peste voi ;))?Last edited by crististreulea; 15 May 2008, 11:27.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Sunte-ti mici copii. Peste mine era sa dea mamica "ei". Intamplarea s-a petrecut acum multi ani iar partenera nu era actuala mea sotie. A fost la milimetru toata afacerea si oricum senzatia a fost nasoala rau.
Cu sotia a fost una mai amuzanta in sensul ca taica-meu intr-o seara de iarna ma intreba daca este cald caloriferul(sunt racordati la reteau centrala de termoficare). Iar eu eram in "action" . Putea sa fie caloriferul bocna ca oricum nu conta.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
-
Pe mine era sa ma surprinda bunica fostei...m-am pitulat dupa un sifonier gol pusca...tremuram ca un...
In fine a plecat baba din camera si asta mai vroia "love"; am refuzat-o pliticos (utti g.. matii nu stiai ca intra asta) si am fugit acasa.
O stare naspa rau.
Comment
-
Super tare clipul ! Pe mine nu mau prins parintii, ci garda la padure. Ai dracu, cand ai nevoie de ei nu vin, dar au aparut din senin. Tipa cu care eram nu era panarama, era prietena buna. Sa nu se inteleaga gresit ce cautam la padure. Dupa o masa copioasa, mergea o . . .Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
Comment