Furtuna Cu Grindina La Rusi
Collapse
X
-
Chiar ma gandeam cand am vazut filmuletu', care e marea aia in care se imbaiaza rusii in Siberia?
De fapt era vorba de un fluviu.
Aia nu era grindina, erau bolovani in toata regula.
Iata ce spune cineva referitor la "ploaia" aia:
"Visitors to a beach in Novosibirsk, Russia, were forced to run for cover when a sudden temperature drop from 105° to 71° F (41° to 22° C) caused a severe hail storm, dropping ice pellets the size of golf balls."
WTF...41°in Siberia...chiar daca e mai in sud tot mi se pare incredibil.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostWTF...41°in Siberia...chiar daca e mai in sud tot mi se pare incredibil.
Si daca aia era grindina, inseamna ca nu stii furtuna de acum vreo 8 ani din oradea.Last edited by Razvy; 15 July 2014, 22:28.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostRegiunea aia defapt e putin mai sus de Ucraina, nu cred ca are nici o treaba cu siberia
Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Novosibirsk
Enjoy!Last edited by Kojak; 16 July 2014, 00:08.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostDar oricum, nu mi se pare cine stie ce grindina aiaLast edited by vitriol; 16 July 2014, 00:27.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pe 12.07.2014, intr-adevar dupa cum spun si astia au fost niste temperaturi extreme, in jur de 36grC:
Oricum, au parte de variatii f. mari de temp. Spre sfasitu' lunii, minime nocturne aproape de inghet...acolo-i de mine, urasc caldura.Last edited by Kojak; 16 July 2014, 00:38.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostDa, vad ca siberia e "o caruta de suprafata", eu stiam ca e doar in nordul rusiei, scuzele mele. Sau nagh, eram obisnuit sa aud doar de friguri extreme si ma gandeam ca e in nord.
Dar oricum, nu mi se pare cine stie ce grindina aia
intai documenteaza-te, daca nu stii, si apoi posteaza. altfel, poti pica in penibil.
cala faza cu Novosibirskul care nu e in Siberia. " The city is informally known as the "Capital of Siberia."
record low -46,3 grade celsius. ca in Caraibe.
Comment
Comment