In caz ca nu stiati,de aia asigurarile sunt asa mari .Pentru ca in caz de accident trebuie reparati copacii,relateaza domnu agent principal...
Asigurare Pentru Copaci
Collapse
X
-
Nu stiu daca e si la noi dar in strainatate (Germania si Olanda cel putin) asa e! Daca dai un copac jos sau il "strici" prea tare asigurarea are obligatia sa inlocuiasca si pomul plus avariile de la accident!!! Poate e si la noi...
Comment
-
Ce bucalat e ...Si ce se inroseste el cand da interviu la tv
saracutu...Mai mai sa nu-l tai de CraciunPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andreea13 View Postacuma pe langa faptu ca trebuie sa fim atenti sa nu lovim pe cineva din vina noastra , trebuie sa fim atenti si la copaci.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu mai radeti ca am picat la traseu din cauza unei gropi care ma lucrat pe la spate cu un copac aplecat, de maine ma duc sa tai copacul, sa nu va apropriati de parcul carol, cad copaci. Sa vad acum ce zice bucalatu ca mi am luat topor nouLogan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
Comment