Casa Arde...noi Ne Jucam Cu Furtunu
Collapse
X
-
INCREDIBIL... E ceva greu de descris cred, ce au simtit oamenii aia carora le ardea casa! Asa ceva e de neimaginat!!! Dar traim in Romania si s-ar parea ca nici in astia nu mai putem avea incredere...
-
S-au facut angajari la pompieri...Din cate stiu...Si singura conditie e sa ai liceul...Cunosc persoane...Program de lucru 4 zile libere cu 1 zi (24h),salariile sunt mult peste medie...Dar daca iti arde casa nu ai ce face...E un cerc vicios ca la doctori,spaga muuulta,dar cand te doare dai...Ca sa iti treaca.La politie...Dai ca sa te lase
Comment
-
Serviciu de profesionisti!
Era mai bine cand pompierii erau militarizati si se facea armata. Atunci era miscare si coordonare. Astia de acum nu-s pusi la antrenament! Cele mai tari faze se intampla cand sunt chemati sa salveze o pisica cocotata in copac care nu se mai poate da jos, iar o baba isterica striga "cu grija sa nu-mi speriati copilul".Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Cita prostie ?
le-a trebuit 2 minute sa lege un b si c la distribuitor chestie care normal se face in 7 secunde [standard ]
dispozitivul de interventie e ca dracu nimeni nu coordoneaza ,se calca pe picioare uni pe altii
daca vedeti pe fundal la doua masina se cupleaza c si se deschide vana la b
in mod normal trebuiau demisi toti responsabili unitatii respective, pompieri nu au nici o vina ,efectiv nu stiau ce au de facut [nu fusesera pregatiti]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by viorelu View PostS-au facut angajari la pompieri...Din cate stiu...Si singura conditie e sa ai liceul...Cunosc persoane...Program de lucru 4 zile libere cu 1 zi (24h),salariile sunt mult peste medie...Dar daca iti arde casa nu ai ce face...E un cerc vicios ca la doctori,spaga muuulta,dar cand te doare dai...Ca sa iti treaca.La politie...Dai ca sa te laseniciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
esti informat foarte rau, atat despre programul de lucru, despre salariu cat si despre conditiile de angajare.
Despre spaga, ce sa mai vorbim...Total aiurea
Cred ca problema acolo a fost ghearele de la racord care sau rupt sau au fost defecte
ruperea ghearelor sa datorat lovituri de berbece ,cretini au dat drumu la apa cu furtunul inodat,
civilul cu flaner albastru le indreapta furtunul pompieri erau prea ocupatii sa se calce pe picioare
Este total gresit acum sa criticam toti pompierii, nu toti sunt la felbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
@dani p:
Se vede dupa felul cum se misca. Eu am facut armata la pompieri si vorbesc in cunostinta de cauza. Cand se dadea alrama alergam de mancam pamantul. Dar atunci era institutie militarizata si se punea altfel problema.
Fara suparare!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment