Demolare pavilion dacia-mioveni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demolare pavilion dacia-mioveni

Astazi sa demolat pavilionul administrativ DACIA.
    Astea sunt citeva imagini surprinse de mine.
    urmariti de la min 2.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Tare filmarea,meseriasi baietii cu dinamita!
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

deci ca sa spunem asa adio dacia?
      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Da.A fost o senzatie tare nasoala.(pt mine).De cind ma stiu in acel loc era aceea cladire,era un simbol pentru DACIA.

"deci ca sa spunem asa adio dacia?"-NU era un pericol pt. oameni care lucrau in aceea cladire.Exista o fisura intre nivelele 4 si 5.Si din aceea cauza sa hotarat distrugerea cladiri.
        Last edited by Augustin-Yng; 14 February 2009, 18:24.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

Intrebarea mea este, ce Dumnezeule cauta theardul asta aici? Asta nu trebiua deschis la Filmulete non auto?
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Daca trebuie acolo unde spui tu,rog un moderator sa-l mute unde trebuie.
            Dar ma gindesc ca are totusi legatura cu masinile!Tu ce crezi?
            Last edited by Augustin-Yng; 14 February 2009, 21:23.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

erau 500 m intre cladire si oameni? eu zic ca nu aveau ce cauta acolo oameni, am vazut destule implozii pe discovery si se luau masuri de siguranta, nu gluma
              sigpic

Comment

Originally posted by AG 23 YNG View Post
                Dar ma gindesc ca are totusi legatura cu masinile!Tu ce crezi?
                Vedem ce zic moderatorii.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

In cladirea aceea nu lucrau oameni unde i-au mutat sau au avut motiv ca nu mai au unde sa lucreze si i-au trimis acasa?

Comment

Sper ca in cladire sa fi lasat vechile apucaturi comuniste si sa se comporte ca niste profesionisti de acum inainte,adica sa-si respecte clientii si dupa ce acestia (adica de-alde noi) le cumpara masinile.

Comment

Originally posted by radu2008 View Post
                      In cladirea aceea nu lucrau oameni unde i-au mutat sau au avut motiv ca nu mai au unde sa lucreze si i-au trimis acasa?
                      O parte din oameni care lucrau acolo,i-au mutat la TITU. Din cele 8 etaje,mai erau ocupate doar 3 sau 4.Cei care mai erau acolo i-au mutat in alte locatii de pe platforma.

"Sper ca in cladire sa fi lasat vechile apucaturi comuniste si sa se comporte ca niste profesionisti de acum inainte,adica sa-si respecte clientii si dupa ce acestia (adica de-alde noi) le cumpara masinile. "

Sper si eu.Ar trebui schimbata mentalitatea unora care se considera profesionisti,si sunt vai steaua lor.

"erau 500 m intre cladire si oameni? eu zic ca nu aveau ce cauta acolo oameni, am vazut destule implozii pe discovery si se luau masuri de siguranta, nu gluma"

Eu zic ca era mai mult de 500m.Era un gard de protectie,amplasat undeva la 600m.(asa am aproximat eu-nu am masurat).
                      Deci siguranta oamenilor nu a fost pusa in pericol.

Va SALUT.

"Vedem ce zic moderatorii."-Ai avut DREPTATE.Jos palaria.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

Super nasoala senzatia,cind trec prin zona parca lipseste ceva..............i-mi salt privirea si.......surpriza,lipseste pavilionul ,simbolul miovenilor si al DACIEI.
                        Numai bine.
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

stiti vorba aia : "afara cu ce-i vechi, sa vina ce-i nou"... asta poate inseamna un nou inceput pentru cei de la dacia
                          sigpic

Comment

Cladirea era un simbol dacia dar sa fim seriosi daca nu era sigura ca structura normal ca au daramato,viata merge inainte.
                            sigpic #

Comment

Originally posted by Laurr_07 View Post
                              stiti vorba aia : "afara cu ce-i vechi, sa vina ce-i nou"... asta poate inseamna un nou inceput pentru cei de la dacia
                              Oare,daca era asa poate mai construiau o alta cladire,dar am auzit ca ar vrea sa faca parcare,deci.....

"Cladirea era un simbol dacia dar sa fim seriosi daca nu era sigura ca structura normal ca au daramato,viata merge inainte. "

Acum sunt vorbe ca au daramat-o din cauza costurilor de intretinere foarte mari,si din cauza de securitate,sincer nu stiu ce sa mai cred..........

Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google