Salut! Am un Logan cu GPL din fabrica si am probleme cu injectoarele de la instalatia de gaz. Stie cineva cat costa ??? Multumesc anticipat!!!!
Probleme Logan Cu GPL Din Fabrica
Collapse
X
-
Injectoarele costa pana in 1.000 lei, toate 4.
Comment
-
Originally posted by mrfler View Postinjectoarele au acelasi pret nu difera de la GPL la Benzina ... daca folosesti masina foarte mult pe GPL ele se coxifica si merge motorul rau.. mai rau e ca poti strica pistoane daca il fortezi pe benzina
Exact. Masina merge numai pe GPL pentru ca face taxi...si consuma 18% ceea ce este exagerat.
Comment
-
Se poate regla debitul de combustibil, dar numai prin resoftarea UCE injectie GPL, cu o mufa speciala care nu prea se gaseste si cu un soft la fe de deosebit.
Comment
-
Ihre Bilder sind auf dem Deutsch-Forum und kann nicht geöffnet werden, wenn Sie noch nicht registriert sind, gibt. Setzen Sie sie auf einer anderen Website.
Erfolg!
Pozele tale sunt pe forumul german si nu se pot deschide daca nu esti inscris acolo. Pune-le pe un alt site.
Succese!sigpicLaureate 2007 GPL
Comment
-
Originally posted by koldun View PostIhre Bilder sind auf dem Deutsch-Forum und kann nicht geöffnet werden, wenn Sie noch nicht registriert sind, gibt. Setzen Sie sie auf einer anderen Website.
Erfolg!
Pozele tale sunt pe forumul german si nu se pot deschide daca nu esti inscris acolo. Pune-le pe un alt site.
Succese!
Magnetic bobina a fost ruginit
sărace de protecţie împotriva apei
Comment
-
Din cauza GPL-ului prost se opreste instalatia , si din pacate se opreste de tot si motorul , chiar daca se zice ca trece pe benzina nu e adevarat . S-a intamplat de 3x in 1700 km , dar pana la 11800 am bagat numai Rompetrol si Crimbo si alt GPL de calitate nu au mai fost probleme1.6 MPi Icy White
Comment
Comment