Oprire Motor Pe GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cipo
    poti sa ne spui si ce tip de instalatie ai pe masina si cand ai montat gazul?

Comment

• instalatia este milano si o am de aprox. 4-5 ani.

Comment

• Salut de curand am montat si eu gpl Tomasetto stag 200 , am parcurs 2000 km cu o singura problema si anume :dupa rularea constanta cu 100 - 120 -130km/h .... in momentul cand o las pe liber se opreste motorul sau cand o fortez si o las pe liber acelasi drac .
        Instalatia a fost montata la Nordservice Craiova , la prima revizie 1000 km domnul injiner a zis ca nu sunt erori , a refacut de 2 ori calibrarea si tot asa face .
        In momentul cand o las pe liber si apuc sa accelerez nu se mai opreste , tin sa menztionez ca pe benzina nu se manifesta problema .
        Injinerul mi-a recomandat sa curat cc si mpp .
        Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !

Comment

• Pana pe la 35 000 de km mi se mai intampla si mie sa imi moara motorul pe franare sau cand calcam ambreajul la viteze mici.

De cand am resoftare Dimsport si bujii Ngk V-line si de cand schimb filtrul de aer la fiecare 7 000 de km nu mi-a mai murit niciodata motorul.

Acum am 105 000 de km. Am reglat colbutorii o data pe la 70 000 de km.
          Logan GPL 1.4

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google