If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sal.....am un o Logan Preferance 1,4 GPL , 14000 km
problema este urmatoarea:mi s-a oprit de vreo 3 ori pana acum motorul cand eram pe liber
pana la 10000 km nu am avut problema asta
care ar putea fi cauza?
Salut. Eu am aprox. 24.000 km cu masina, un golan Laureate 1.4 gpl . Pana acum mi s-a oprit motorul de vreo cateva ori ( am renuntat sa mai contorizez ). Motorul se opreste de tembel, cand scot din viteza si masina ruleaza pe liber , iar in momentul cand cuplez o treapta de viteza pentru a continua deplasarea >>>>> atunci MOAREEEEEEEEE .....
Mi s-a intamplat mai des la trecerile de pietoni si la semafoare ..... cand sa plec de pe loc, mai pleaca daca ai cu ce. Imi primesc " mioriticele " injuraturi si plec mai departe ca mandru posesor de LOGAN . La revizia de 15.000 km am pus-o pe tester la benzina si gpl , dar nu a avut nicio eroare !!! Cei din service au zis ca este din cauza gazului mai prost calitativ .
In concluzie : m-am obisnuit cu aceste opriri nejustificate ale motorului si nu uita ca ai LOGAN - masina romaneasca .
Asa pateam si eu, dar de cand i-am schimbat carburantii nu am nicio problema (benzina 99+ si GPL de la OMV), inainte bagam gaz de la o statie de langa Plus Berceni si mai pateam sa se opreasca motorul pana sa opresc la semafor, cu gazul astalalt de la OMV este mult mai bine nu am probleme, il voi incerca si pe cel de la Rompetrol o perioada sa vad daca sunt ceva diferente. Drum intins.
Am patit de 3x pana am facut 2000 km . De atunci si pana la 11000 cat am acum nu s-a mai intamplat . Am pus GPL din aceleasi locuri cunoscute CRIMBO , Rompetrol s.altele
si eu zic sa alimentati numai Cribo/Rompetrol ... acuma a aparut in lantul MOL ceva GPL Eco nu stiu cum, nu am incercat e cu 10 bani mai scump ca restul ... poate stiti voi ceva ...
M-a injurat cineva de pe forum cred (glumesc). Mi s-a oprit motorul de 2 ori consecutiv la 2 semafoare unul dupa altul dar de atunci nu s-a mai intamplat nimic in neregula. Sa incerc sa bag de la Rompetrol deci?
edit: ultima oara am patit chestia cu opritul undeva prin februarie, dar se opreste numai cand ajung la 20 km/h si in timpul asta incetinesc pana opresc, e chestie de rutina cred.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment