Intrebare Autocalibrare Gpl
Collapse
X
-
ca parere aveti despre setari si harta ? (logan 1.6 2005 stag 200)Attached Files
Comment
-
Aceeasi problema am avut-o si eu datorita montajului defectuos cand montatorul ,sub pretextul ca ar fi bine ca gazul sa intre mai cald in motor,a prins furtunul cu tot cu senzorul de temperatura gpl stare gazoasa de furtunul gros de antigel de la radiator.
Comment
-
cum adica presiunea de lucru e prea minima ?
acum arata asa,si mai si consuma 13Attached FilesLast edited by cobra_rx8; 8 May 2014, 23:59.
Comment
-
Cand am facut Prima revizie la 15.000km la instalatia Gpl landi renzo evo one, cei de la service mi-au schimbat doar filtrele fara sa imi faca si o recalibrare, intrebarea este daca trebuie sa merg sa fac si recalibrarea? influenteaza cu ceva, scade consumul sau ceva de genu? cum e cu instalatia asta se recalibreaza singura sau trebuie sa fac si recalibrare si daca trebuie la cat timp se face? Multumesc.
Comment
-
Ovi eu zic sa ramai la electronica...la restul vad ca iti da cu virgula...
In oarecare limite, auto adaptare are orice masina cu GPL...ECU benzina face asta...
Evo One nu merge cu Plus MAX ...
In general nu necesita calibrare iarna/vara sau la 30k ...poate cele reglate/montate/intretinute foarte prost ...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Evo se numesc si cele noi 2014.
Oricum nu inteleg ce te ataci asa.
Daca ai cont aici se gasesc toate softurile si documentatia pentru landi aftermarket
Software LR Omegas I.D. 3.00.01.19 C
Software LROmegas 3.1.0 C
Software LROmegas 2.16.9 C
Software PLUS MAX LR ISO
PLUS MAX 2010
Aggiornamento SWPlus403 HW3 - FSI - 5 6 8c
SOFTWARE PLUS 4.0.3
Update_PLUS_da_4.0.2_a_4.0.3.
SOFTWARE LES PLUS 4.0.3
Update LESPLUS da 4.0.2 a 4.0.3.
SOFTWARE OMEGAS 2.9.0_C
SOFTWARE LSI-NSI-C
SOFTWARE LSI-NSI-S
Scuze Evo One cel putin asa scrie pe eticheta. Mea culpa. One intradevar este vechea varianta cu autocalibrare apoi cu ajustare pe diferite zone.........
Sunt unii care doar citesc, nu au solutii si daca au raman cu ele ...
Bravo tata - ca la Romani -
In alte forumuri auto - unde chiar se plateste fiecare cont oamenii se ajuta , nu se face misto.
Comment
-
Raspunsul tau de mai sus cu ce a fost de ajutor ?
Omul nu intrebase de autocalibrare, cat despre "recalibrare" la 15.000km nu este necesara...
Si tu ii povestesti de autocalibrare si recalibrare iarna/vara/30.000km care nu au NICI o treaba cu intrebarea omului, si nici cu realitatea...
Cat despre site-ul de mai sus...cum face o persoana de rand rost de user/pass pe site-ul respectiv ? Unul sa-i permita sa traga softurile utilizabile ...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
Comment