If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am facut de curind o autocalibrare la gpl si as vrea sa stiu care din cele 2 mape este mai buna , mentionez ca inainte de autocalibrare adica pe mapa veche am avut comanda sa consume mai putin dar as vrea sa stiu care ma ajuta mai mult la functionarea corecta a motorului,
pareri de experimentati.
pai de suprapus este cam greu asta se poate face doar manual,idea este ca diferenta este la linia portocalie si punctele galbene de pe ea cam cum le pot modifica si la ce valori
oricum la cel care a montat-o nu mai apelez ca nici pe altii nu i-a rezolvat.
inainte de a ma duce la alcineva vreau sa fiu mai bine informat ,oricum deocamdata o recalibrez eu asa pe autocalibrare si vad ca din punct de vedere al consumului este ok am venit azi de la mare si pot spune ca un consum de 7% mers numai pe gpl ma face sa o las asa deocamdata,poate cand voi schimba filtrele mai umblu la ea.
Programul de calibrare este usor de gasit , chiar le-am dus eu programul celor de la firma , momentan nu-l am in calculator ,insa pentru a-l folosi ai nevoie de un set de cabluri ce fac legatura intre lap top si calculatorul gpl !
Programul este usor de gasit aproape la orice tip de instalatie mai putin la cea mai proasta dintre toate:Landi Renzo pe Loganul cu glp din fabrica.Parca nu era destul: filtre scumpe, injectoare varza softul greu de procurat si greoi de lucrat cu el.O adevarata "placere" combinatia perfecta.....Mi-am spart capul sa invat sa il folosesc iar ca sa-l procur nu mai spun....Toti producatori pun la dispozitie softul gratis in afara de Landi si Prins.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment