Intrebare Autocalibrare Gpl
Collapse
X
-
are idee cineva cat costa o calibrare la gpl dupa schimbarea filtrelor?
Comment
-
Tot Milano am si eu !!!!
Si sunt foarte multumit, dupa cum am inteles de la meseriasi (de la cei ce mi-au montat instalatia acum 2 ani -Service autorizat dacia) parametri de la gaz ii ia de la benzina- adica calculatorul de pe gaz copiaza parametri din calculatorul de pe benzina.
Comment
-
Ai dreptate...insa softul standard tine cont doar de una din sondele de oxigen...
Astazi am sa merg la cineva sa instalez un soft special de gaz care tine cont de ambele sonde...astfel se va obtine un amestec optim si un consum mai bun insa nu spectaculos.
Comment
-
Am eu o intrebare pt toti posesorii de logan gpl fabrica/aftermarket si care binevoiesc sa raspunda: Cati dintre voi ati facut o calibrare la schimbarea filtrelor de gpl sau la 6luni cum am vazut in alta parte???????
Eu nu stiu daca la schimbare mi-au facut calibrare dar pana acum eu din propie initiativa n-am fost sa-i fac autocalibrare. Nu cred ca a fost cazul?. Daca voi stiti mai multe astept raspunsul/parerile voastre?????
Comment
-
calibrare la schimbarea filtrelor de gpl se face obligatoriu pt ca in primul rand este vorba de alte presiuni de lucru .
oricum tu nu poti sa vezi autocalibrarea pt ca dureaza f putin mai ales daca cel care o face stie f bine sa ajusteze manual parametrii .
ionut :
atata timp cat arata tensiunea celor 2 sonde inseamna ca automat se tine cont de ele altfel nu vad rostul desii este obligatoriu sa tina cont atata timp cat este euro 4.
,,DE_TOATE,,
Comment
-
unde se poate face recalibrarea, are idee cineva?
unde se poate face recalibrarea, are idee cineva?
Comment
-
Mie o singura data cand am schimbat filtrele de GPL la 45.000 Km ( a pus Laptopul- pt a verifica parametrii) . Pana atunci nu a fost necesar ( si atunci la insistentele mele) sa schimb filtrele chiar daca m-am dus cu ea la revizie din 15 in 15.000 km.
Service autorizat Dacia - GPL.
Comment
-
Parerea mea e sa nu umbli tu (daca nu lucrezi in domeniu) la computerul masini, ci atunci cand faci service-ul la GPL (schimbi filtrele) vorbesti cu meseriasul/mecanicul respectiv, il cinstesti si iti pune laptopul pe masina(poate verifica si altele....) si iti da si garantie la lucrare.........
Parerea mea !
Comment
-
GPL de la constructorul vehiculului:
Software-ul de diagnosticare la aproximativ = 7 / 2009 -> Green-Auto-Service Italia -> Programmi Landirenzo -> 4.0.3
Software-ul de control de gaz -> landi.italia
Software-ul de configurare + Instrucţiuni pentru diagnostic (în germană) Download la Centrum în Landi Olanda -> Vogelsautogas.nl (Landi Dealeri) -> selecţie
gpl-interfata -> ebayLast edited by eastcowboy; 24 May 2010, 13:35.
Comment
-
Originally posted by iceman_13 View PostStie cineva cum pot face rost de un cablu pentru a conecta PC-ul la calculatorul masinii pentru a face o recalibrare ?
costa 180lei, si iti dau vreo 9 cabluri, pt toate instalatiile de gaz. Eu am luat si merge foarte bine pe STAG 200-4
Comment
Comment