Eu iti zic sigur ca nu e de la bobina sau injectoare, posibil sa fie de la bujii, filtrul de aer sau chiar de la catalizator.
probleme dacia logan gpl
Collapse
X
-
-
Originally posted by gogoasha69astept sa vad daca azi au primit piesa sau au placerea sa imi monteze bobina cei de la EUROCARSERVICE GIURGIU, daca nu o sa merg joi cu ea la bucuresti vreo 70km pana la ADRAS.
Auzi da cand merg pe distante marti in afara orasului nu se ingatuie merge normal, se ingatuie numai cand o accelerez in turatie mica pana isi ia elan sau cand reduc si ii dau inferioara? daca e sa fie cum zici tu de la vreun injector de gpl sau duze chiar incep razboiu cu ei..."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by gogoasha69am fost azi si mi s-a inlocuit bobina [MINUNE] si nu s-a mai ingatuit, si nici pe tester nu a mai aratat nici o defectiune. acum merge am facut vreo 220km cu ea de dimineata pana acum si nu a mai facut figuri. sper sa nu mai am probleme cu ea...."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Au avut dreptate ai dracu' dacoteci. Sau o fi o impresie falsa...
Comment
-
Originally posted by gogoasha69ieri si azi am facut vreo 500km, nu a stat deloc masina un pic, se comporta bine nu a mai facut probleme. giurgiu-bucuresti panna la universitate aproximativ 140km dus-intors imi consuma de 21lei, adica 12litri de gaz cred k e destul de bine"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Cand motorul funtioneaza pe gpl , indicatiile de pe computerul de bord referitoare la consumul mediu si respectiv cantitatea de combustibil consumat de la ultima resetare sunt ERONATE !!!!!! Informatiile afisate pe computer sunt reale atunci cand motorul functioneaza pe benzina .
Sursa de informare : un DACOTEH de la deler-ul de unde am luat masina (din Pitesti) .
Asa ca puteti stabili consumul de gpl la fel ca la VECHEA DACIE >> tinand cont de numarul de kilometrii efectuati reportati la numarul de leduri care mai stau aprinse deasupra butonului de comutare benzina-gpl .
ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE !!!!!!!!!!!
Comment
-
La mine ma atentioneaza cand ramane fara gpl prin 6 piuituri pentru ca am un difuzor sub bord montat si eu tin cont la km nu ce scrie pe bord ,pentru ca asa este nu indica la fel ca pe benzina"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by gogoasha69eu am facut full cand am plecat din giurgiu , am ajuns in bucursti, ce mai invartit vreo 10km pe acolo, m-am intors in giurgiu si am alimentat pana la full si au intrat 12litri de gaz si facusem in total vreo 140km. pe calculator imi arata vreo 9,4l/100"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFDa deci sa zic ca diferenta ar cam fi eronata cu 1 litru mai putin pe bord fata de ce este real pe gpl
azi am facut cu masina vreo 350km si inca merge ;) ;))Last edited by andrei; 26 November 2007, 23:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by gogoasha69oricum mie mi se pare un consum bun raportat la pretul benzinei fata de gaz sti ceva daca e bun gazul de la rafo?
azi am facut cu masina vreo 350km si inca merge ;) ;))"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by gogu speologugivali are dreptate calculatorul de bord nu arata consumul corect la gpl.
la mine la plin pe plin imi arata ca am consumat 37 litri cand de fapt au fost 42.
asta da bine la imaginea logan, dar oare se poate reseta calculatorul gpl sa indice consumul corect?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment