salut.ce marca de instalatie imi recomandati si mie si unde e mai bine sa o montez.masina are 3000 km si cca 2 luni de viata.multumesc anticipat
probleme dacia logan gpl
Collapse
X
-
Eu pot sa ti-l recomand pe baiatul care mi-a montat mie instalatia si sunt super multumit de ea si de montaj si sta in chitila deci este aproape de tine,daca esti interesat iti dau telefonul lui si vorbesti"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by balaur02ce marca de instalatie imi recomandati si mie
Comment
-
Originally posted by bobo77 View PostPai tocmai la probleme dastea ma referem, vedem mai tirziu injectoarele, nu vreau sa mi-o luati in nume de rau,dar timpul va dovedi daca am sau nu dreptate.
Pierderi de putere exista...daca imi amintesc bine in specificatiile instalatiei erau trecute undeva la 10-15%. Eu cred ca sunt ceva mai mari mai ales ca reglajul instalatiei era facut in favoarea unui consum redus.Logan MCV Laureate 1.5dci 85Hp
Comment
-
pot vopsi barile, bandourile laterale, oglinzile? albastru mineral la ce bani ma duce la cei de la dealer?? este rezistenta vopseaua tine?? adica nu se curata sau sa se cojeasca ??
la ce bani sunt oglinzile electrice de prestige ?
un creion corector de unde gasesc ? ce bani e unu ?
pe spate pot monta geamuri electrice? trebuie sa schimb si fetele de usi ? unde gasesc ?sigpic
Comment
-
Originally posted by gogoasha69 View Postnu ma ajuta nimeniOriginally posted by gogoasha69 View Postpot vopsi barile, bandourile laterale, oglinzile? albastru mineral la ce bani ma duce la cei de la dealer?? este rezistenta vopseaua tine?? adica nu se curata sau sa se cojeasca ??
la ce bani sunt oglinzile electrice de prestige ?
un creion corector de unde gasesc ? ce bani e unu ?
pe spate pot monta geamuri electrice? trebuie sa schimb si fetele de usi ? unde gasesc ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
si io am un laureat de 1.4 GPL +ABS din fabrica si pana acuma nu am avut peobleme cu el.....am o luna de cand il am si peste 2000 de km si inca nu mi-a facut probleme de la trecerea pe benzina pe GPL, nici macar nu-mi dau seama cand trece de pe gaz.......dar cand e pe gaz are un mic zgomot, niste ticaituri si toti prieteni mi-au zi ca am motorizare DCI pe golan, iar eu le spuneam ca nu e DCI ci e pe gaz .......poate cine stie mai in colo o sa apara si la mine problemele care le aveti voi .....dar sper sa nu fie...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment