probleme dacia logan gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut.ce marca de instalatie imi recomandati si mie si unde e mai bine sa o montez.masina are 3000 km si cca 2 luni de viata.multumesc anticipat

Comment

Tomasetto cu calculator stag 200 iti recomand
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by BRUTUSANF
        Tomasetto cu calculator stag 200 iti recomand
        multumesc
        o sa caut sa vad cine monteaza si cat costa

Comment

Eu pot sa ti-l recomand pe baiatul care mi-a montat mie instalatia si sunt super multumit de ea si de montaj si sta in chitila deci este aproape de tine,daca esti interesat iti dau telefonul lui si vorbesti
          "cromul este placerea mea"
          "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by balaur02
            ce marca de instalatie imi recomandati si mie
            Un LandiRenzo, e cea care se monteaza si pe Logan-urile echipate din fabrica cu GPL. Pentru montaj cauta pe Google, o sa gasesti acolo service-uri care monteaza instalatii GPL.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by bobo77 View Post
              Pai tocmai la probleme dastea ma referem, vedem mai tirziu injectoarele, nu vreau sa mi-o luati in nume de rau,dar timpul va dovedi daca am sau nu dreptate.
              Tata-miu are o dacia 1310 Linjectie cu instalatie GPL. A montat instalatia la 48000Km si acum se apropie de 180000Km.In toata perioada masina a fost utilizata in regim de taxi. A avut probleme la instalatia GPL doar cu filtrele pe care uita sa le curete pentru ca nu mergea regulat la revizii si de vreo 2 ori a fost sa-i schimbe niste parametrii soft.Si a inlocuit odata o membrana de cauciuc care se sparsese. Atat in rest a functionat perfect. La motor nu a umblat deloc pana acum si ai consuma cu tot cu pierderi(semeringul de la arbore e stricat) cam 350-400gr ulei/2000km. Asa ca ideea conform careia gazul distruge mai repede motorul in opinia mea e gresita. Bujiile schimbate la 15000Km arata impecabil fara pic de calamina sau depuneri.
              Pierderi de putere exista...daca imi amintesc bine in specificatiile instalatiei erau trecute undeva la 10-15%. Eu cred ca sunt ceva mai mari mai ales ca reglajul instalatiei era facut in favoarea unui consum redus.
              Logan MCV Laureate 1.5dci 85Hp

Comment

pot vopsi barile, bandourile laterale, oglinzile? albastru mineral la ce bani ma duce la cei de la dealer?? este rezistenta vopseaua tine?? adica nu se curata sau sa se cojeasca ??

la ce bani sunt oglinzile electrice de prestige ?

un creion corector de unde gasesc ? ce bani e unu ?

pe spate pot monta geamuri electrice? trebuie sa schimb si fetele de usi ? unde gasesc ?
                sigpic

Comment

nu ma ajuta nimeni
                  sigpic

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
                    nu ma ajuta nimeni
                    Originally posted by gogoasha69 View Post
                    pot vopsi barile, bandourile laterale, oglinzile? albastru mineral la ce bani ma duce la cei de la dealer?? este rezistenta vopseaua tine?? adica nu se curata sau sa se cojeasca ??

la ce bani sunt oglinzile electrice de prestige ?

un creion corector de unde gasesc ? ce bani e unu ?

pe spate pot monta geamuri electrice? trebuie sa schimb si fetele de usi ? unde gasesc ?
                    incearca pe alt thread, de ex la imbunatatiri, poate acolo gasesti raspunsurile ce le cauti. ce vrei tu acuma n-are legtura cu problemele gpl-ului...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• si io am un laureat de 1.4 GPL +ABS din fabrica si pana acuma nu am avut peobleme cu el.....am o luna de cand il am si peste 2000 de km si inca nu mi-a facut probleme de la trecerea pe benzina pe GPL, nici macar nu-mi dau seama cand trece de pe gaz.......dar cand e pe gaz are un mic zgomot, niste ticaituri si toti prieteni mi-au zi ca am motorizare DCI pe golan, iar eu le spuneam ca nu e DCI ci e pe gaz .......poate cine stie mai in colo o sa apara si la mine problemele care le aveti voi .....dar sper sa nu fie...
                      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• @catalyn asa se aude pe gaz, oricum se aude misto nu e stricat stai linistit, mie parca de la injectoare mi se pare ca se aude, oricum e frumos tacanitul
                        sigpic

Comment

• mie unul imi place chiar nu ma deranzeaza, ai impresia ca motorul toarce precum o pisicuta dar sper sa nu se accentueze cu timpul....
                          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• nu se accentueaza asa e mersul ei si la mine tot la fel se aude
                            sigpic

Comment

• am o intrebare?........la tine se simte cand e pe gaz sau pe benzina ........ma refer la demaraj sau cand dai sa urci o coasta.........

Comment

• nu, chiar nu se simte eu zilnic ma duc cu ea la bucuresti uneori incarcata cu 5 persoane, doar la plecare trebuie sa o accelerezi putin mai mult, (duamne ce imi mai murea motorul la inceput cand eram mai multi in masina ) a mea chiar si fuge a ta ? cat i-ai dat ? ce consum ai ??
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google