Multumesc.Mi am achizitionat 2 furtunase de la un service care monteaza instalatii gpl si imi iau coliere de metal si vad daca mai am scurgere de gaz.
probleme dacia logan gpl
Collapse
X
-
Vezi ca daca rupi stuturile alea cand incerci sa pui coliere, nu ti-l va schimba nimeni in garantie si crede-ma ca e cam scump. Asa ca mai bine du-te la service, exista coliere mici care se strang usor.Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
Adriane fa rost de niste spuma si vezi pe unde scapa...
La furtunasele mici se pun coliere metalice numai daca umbli la ele dupa montaj...furtunasele se contracta cind sint noi si se strang destul de bine...nu e nevoie de coliere...dar dupa ce imbatrinesc si umbli la ele isi fac joc...
Colierele de plastic e ca frectia cu alcool la un picior de lemn...
Sfatul lui Alexys e de urmat...PS-01 e destul de scump ~200-250 parca...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Nu stiu daca postarea ta a fost o intrebare sau o informare. Ce instalatie, unde e montata, ce rezervor are, de cat e siguranta?Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
-
cautati eventuale probleme cauzate de contacte imperfecte sau puneri la masa inclusiv traseul inspre butelie pt ca sunt f dese asemenea ,,probleme,, de ardere a siguratei sau chiar a traseelor de pe PBC din ecu gpl.
rar am intalnit ,,recalibrarea traseelor electrice,, la tipul de caroserie adecvat tip masina sa fie facut ,,ca la carte,, (scurtat,izolat,lipit,etc...)
,,DE_TOATE,,
Comment
-
Atata timp cat toate LR de pe Logan GPL OEM au aceiasi problema cu injectoarele, e foarte probabil sa aiba aceiasi chestie. Oricum ai depasit recordul, desi cred ca de fapt nu ai observat la timp problema, ai deja 100 000 km. Sau au contor intern ).
@cosmin1978, sa inteleg ca exista posibilitatea ca o siguranta sa se arda si daca nu e scurt.Last edited by alexys; 10 March 2013, 21:00.Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...
Comment
Comment