Cauta la un magazin de instalatii sanitare...garnitura sau "Oring" , mergi cu adaptorul la tine sa probezi, e in jur de 1sau 2 lei, depinde de magazin..
probleme dacia logan gpl
Collapse
X
-
si la mine la 1.6 pe gaz zici ca sunt pe motorina, pe benzina se simte alt fel, mai usor zgomotul...dar e ok..
Nu mai cita postul anterior...se intelege ca lui ii raspunziLast edited by valeriuciprian; 25 December 2008, 07:18.AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Este zgomotul de la injectoarele de gpl .
Si la mine este la fel ; m-am obisnuit .
Pana acum , la 19.000 km facuti , nu am avut nicio problema majora cu GOLANUL meu !!!
Singura belea a fost la revizia de la 11.000 km cand mi-au schimbat distributia ca pierdea ulei .
Mai sunt inevitabilele pierderi de antigel pe la colierele de la furtunele ce duce apa calda in vaporizatorul de gpl , dar se rezolva cu inlocuirea colierelor ( mai la vara ca e cam frig acum ).
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View Postam uitat sa va intreb ceva
acum cand afara este rece ,voi ati observat daca atunci la trecerea de la benzina pe gpl voua vi se aud tachetii pana se incalzeste motorul ?
la mine asa se aud tachetii , tacane mai tare deaorece merge pe gpl si are alta cifra
astept raspuns de la voi si daca ati observat treaba asta
stiti cum sa faceti ,cand ajunge la temperatura de trecere iesiti afara di masina si ascultati ,se vor auzi ,cel putin la mine asa fac
Originally posted by mcdan View PostSalut, o intrebare de baraj?. Am un Laureate 1.4 de 2 luni si vreo 3300 la bord, (2 curse Buc <->, 1 Cta<->, 1 Lepsa<->) si cam pe la 2500 la borda am inceput sa o "calc" la fund sa vad cat duce si mai mult de 125-130 Km/h pe gaz la max 3500 rpm nu duce. De ce? A mers cineva mai mult? Thx.
Comment
-
@ionut CIA:
ma lume asa mi-a iesit din niste calcule aproximative,asta s-a intamplat la un drum in bucuresti ..am mai postat undeva.la un plin de 42 l am parcurs cam 360 km cred.
si am facut si drum 434 km pe ceas cu 37 litri.
cred ca a fost ori din gaz ori din stilul de mers, si atunci la consumul mare am facut buc-pit in 50 min(iesirebuc -podul viilor)
deci...
ps mersi inca o data pentru oferta, am gasit cate ceva.AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
-
Salutare tuturor gpl-istilor.Sunt nou pe acest forum si am o mica problema cu loganul meu.L-am cumparat la mana a doua si de cand l-am luat(mai precis de 2 saptamani)ledul verde care indica functionarea motorului pe gpl nu sta aprins ci se stinge si se aprinde.Este vreo problema daca merg in continuare cu el asa ?Vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa.Si mai am o problema ,atunci cand motorul merge si ambreajul este liber se aude un zgomot mai ciudat (ca un fluierat)iar cand calc ambreajul nu se mai aude.o fi grav?Astept pareri de la alti gpl-isti.
Comment
Comment