Cum Montez GPL Pe Masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

yo am un prieten care are rezervorul de GPL in locul rotii de rezerva iar roata o tine pur si simplu in portbagaj..........
    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

instalatie GPL

salut! Poate cineva sa-mi zica, care instalatie GPL este mai buna pentru un Logan din 2008 si unde pot s-o instalez in cluj. Care-i procedura de inscriere in cartea masinii. ms anticipat.

Comment

Stag 200 sau 300 de la tomaseto dar nu stiu daca este si la cluj la hunedoara este una.
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Originally posted by cbnvladimir View Post
          salut! Poate cineva sa-mi zica, care instalatie GPL este mai buna pentru un Logan din 2008 si unde pot s-o instalez in cluj. Care-i procedura de inscriere in cartea masinii. ms anticipat.
          Salut,
          Toate instalatiile sunt facute dupa aceleasi standarde europene, deci practic ce vei cumpara mai scump va fi brandul si nu instalatia in sine.
          Pentru Cluj, probabil colegii nostri forumisti iti vor spune unde sa mergi cel mai bine. Dupa ce ai montata instalatia auto gpl pe masina, vei merge la RAR unde va fi inspectata si apoi trecuta in CIV. Atentie, instalatia pe care o alegi sa fie certificata pe Romania, altfel risti sa nu iti fie trecuta in CIV si sa fii obligat sa o dai jos de pe masina.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google