Am O Mare Nedumerire!!!! HELP !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am O Mare Nedumerire!!!! HELP !

Am fost cu Loganul la ITP si mi s-a spus ca pe gaz nu ies gazele! In schimb la benzina totul este OK! E posibil ? ...

La fel am patit si eu ,dar nu mi-am facut probleme.

Comment

Dar dupa ce ai dat spaga necesara au iesit gazele?
      Ti se aprinde in bord becul galben [Cech engine]cel responsabil cu erorile?
      Daca scoti o fisa de la buji imediat sa aprinde acel bec in bord.Atunci chiar ca nu ies gazele
      Last edited by vortexo; 21 September 2009, 21:43.

Comment

Ai facut ceva ? Sau ai mers in continuare cu masina asa ?

Martorul cu avaria auto clipeste, dar numai cateva secunde si pe urma totul revine in normal !!!! Am pus-o pe seama unui contact imperfect. Masina a fost la cea de-a doua revizie dupa 30000 de km!
        Last edited by octavianro; 21 September 2009, 21:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Acolo nu exista contacte imperfecte.S-ar putea sa ai totusi o problema.Spune-ne ce instalatie ai pe masina
          Verifica bujii si fise.eventual daca nu au fost schimbate de mult inlocuiestele
          Last edited by vortexo; 21 September 2009, 21:48.

Comment

Instalatia de GPL este din fabrica !

Am programat o testare maine la service Dacia de aici !!!! Oricum imi doresc ca acasta masina sa imi dea satisfactie si de acum incolo, pentru ca trebuie sa recunosc, sunt f multumit de ea !

Am schimbat bujiile la revizie !!!

Aveti cumva idee cat costa un set de fise ?
            Last edited by octavianro; 21 September 2009, 22:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bafta la diagnoza.Prima data trebuie facuta diagnoza pe benzina si apoi pe gaz.Din pacate din cate stiu eu baietii din reprezentanta nu prea sunt documentati cu utilizarea softului landi renzo plus[blue] un program destul de greoi in comparatie cu celelalte softuri concurente.Cel mai important lucru de stiut e ca:masina sa mearga bine pe gaz trebuie sa mearga perfect pe benzina.Bafta

Comment

Multumesc pentru incurajari si o sa postez ce anume am gasit in neregula, ca cei care au probleme similare sa stie si sa aplice "tratamentul" necesar masinii!!!!!

Am fost la service si au gasit ca un injector de gaz nu mai functioneaza! Au facut comanda pentru ca nu mai aveau pe stoc. Pana vine aceasta piesa am sa merg pe benzina, si asta pana la urma nu e rau pentru motor! (oricum mai dau si benzina, nu merg numai cu gaz!). Din ce am discutat cu baietii, au avut de schimbat ceva injectoare in ultimul timp. Sa fie o mica problema a instalatiei de GPL? ... La 30000 de km si cam 80% din distanta parcusa a fost pe GPL, totusi mi se pare un pic cam scurta viata injectoarelor!... Poate mi se pare! ... Ce parere aveti de asta? ...
                Last edited by octavianro; 22 September 2009, 14:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Din pacate dupa aceasta schimbare vor crapa si celelalte injectoare in scurt timp.Decat sa dai 300 ron pe un injector landi renzo mai bine cumpara o rampa cu 4 injectoare Rail la aceiasi bani.Cei mai multi km facuti cu landi renzo la noi cam 60k pe cand cu rail stiu masina cu peste 200k pe gpl.

Comment

Originally posted by octavianro View Post
                    Am fost cu Loganul la ITP si mi s-a spus ca pe gaz nu ies gazele! In schimb la benzina totul este OK! E posibil ? ...
                    Dar stii cumva care era valoarea ? Te-ai uitat la aparat? Pe gaz tre sa fie sub 2000 ,sau 2 !

Comment

Chestia cu valoarea ... Nu mi-a permis accesul in zona de teste , dar am incredere ca nu isi bat joc de meserie!
                      Multumesc pentru sugestia cu Rail ... ramane in vizorul meu chiar daca o sa continui un timp cu Landi Renzo!... Poate ca am avut ceva noroc cand mi-am luat masina pentru ca mi-a dat satisfactie deplina de cand o am !

Comment

pe un prieten l-a picat la itp pt ca avea filtru sport K&N ))
                        Its just a car ...

Comment

Nu sunt un fan al schimbarilor de dragul schimbarilor. Loganul l-am luat pentru mine si familia mea, am peste 30000 de km in doi ani, nu am de ce sa ma plang absolut deloc!!!! Doresc sa mentin masina cat mai mult timp in stare buna ,asta nu inseamna sa o tin in fata blocului si sa o sterg doar de praf!) si sa ma bucur de faptul ca ma simt bine la volanul Logan-ului!!! . Si cand ma gandesc ca nu au vrut cei de la reprezentanta de aici sa imi vanda masina expusa cu promotia Kiss FM si am ajuns la masina pe care o am acum ! ....

Comment

sa te duci cu modificari la rar-revizie sau omologari este sinucidere curata
                            filtru sport ?macar sa se fi dus cu ceva care nu se vede la prima vedere

,,DE_TOATE,,

Comment

Multumesc pentru informatii!!! Mi-am schimbat injectorul,dar la autocalibrarea instalatiei de GPL iar au dat-o in bara cei de la service ! Cel putin asta e parerea mea!
                              1. Timpul de trecere de pe benzina pe gaz este enorm fata de ce a fost pana acum.
                              2. Se simte al naibii de bine cand trece pe gaz si credeti-ma ca nu este placut!
                              3. Motivele ca ar fi apa in gaz ... nu prea tin deoarece dupa socul de trecere am placerea de a simti motorul ca in zilele lui bune !

Sunt din Targu Jiu. Poate cineva sa ma ajute sa ma duc totusi la cineva care se pricepe la instalatii GPL Landi Renzo????(sau cum naiba se scrie, mi-e lene sa ma uit in carnet!)
                              Last edited by octavianro; 5 October 2009, 19:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google