Trage si pe gaz. Jar maninca!
Nu inteleg expresia daca vrei putere comuta pe benzina.
AM UN LOGAN 1.6 16 V montat GPL la trei KM acum am 78.000 Km merge de rupe asfaltul. (de unde si gropile )
O masina bine reglata pe gaz poate sa mearga chiar mai bine pe gaz decat benzina. Un meserias de la serviceul de la gaz ,la instalatiile la care ai acces la mapa, face performanta.
Cineva zicea ca daca trece cineva prin Baragan il invita la o liniuta.
La fel daca treceti prin Maramures va invit la un test drive. Schimb viteza undeva de la 5000 ture in sus. Ulei Liqui Moli 10W 60 schimbat la 20000 KM.
Viteza maxima pe gaz 193 KM/ora pe autostrada in afara. (in Germania este voie )
Compresie masurata ieri (5.11.2010) 14.5
Noxe CO 0.00
hidrocarburi 009
Co 2 12.8
raportul stechiometric (lambda) 1.000
Cine stie ce am scris intelege ca e perfect.
Sfatul meu Daca Ai Cap Ia-ti Alternativa.
Nu inteleg expresia daca vrei putere comuta pe benzina.
AM UN LOGAN 1.6 16 V montat GPL la trei KM acum am 78.000 Km merge de rupe asfaltul. (de unde si gropile )
O masina bine reglata pe gaz poate sa mearga chiar mai bine pe gaz decat benzina. Un meserias de la serviceul de la gaz ,la instalatiile la care ai acces la mapa, face performanta.
Cineva zicea ca daca trece cineva prin Baragan il invita la o liniuta.
La fel daca treceti prin Maramures va invit la un test drive. Schimb viteza undeva de la 5000 ture in sus. Ulei Liqui Moli 10W 60 schimbat la 20000 KM.
Viteza maxima pe gaz 193 KM/ora pe autostrada in afara. (in Germania este voie )
Compresie masurata ieri (5.11.2010) 14.5
Noxe CO 0.00
hidrocarburi 009
Co 2 12.8
raportul stechiometric (lambda) 1.000
Cine stie ce am scris intelege ca e perfect.
Sfatul meu Daca Ai Cap Ia-ti Alternativa.
Comment