Mai merita sa montam GPL ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• raspunsul este simplu....dupa montarea instalatiei,am facut destule drumuri in afara..iar la drum lung consumul era undeva la 8-9 combinat cu diferentele de pret,nu de consum..din oras...am amortizat undeva la 10-11 milioane

L.E. Depinde si de stilul de mers..eu lucrez pe camion...si sa zicem..ca in timp am "invatat" sa merg economic
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Deci consumi mai putin gaz decat benzina pe suta de km ?
      Te rog eu frumos bag-o p'aia cu 3 simple sa inteleg ca mi-e tare greu...
      Cum economisesti 11 milioane in 5 000 de km?
      Si eu sunt pilot la Tarom si inca nu am invatat ce zici tu (sper ca nu m-ai crezut, dar daca erai pe camion aveai diesel).

Comment

• in fine..vad ca tu faci diferentele la consum...eu le fac la PRET
        10 X 4.6 = 46 ron
        11,5 X 2.22 = 25,53 (acest consum este pt oras) economisit 20,47
        fac acest consum fara sa tin cont de drumurile facute in afara orasului

deci pun 20 de lei economisiti la 100 de km...si avem asa

5000km / 100km=50 X 20 ron economisiti = 1.000 ron..nu zic ca e chiar perfect calculul..dar foarte aproape de realitate

Diesel??..sa-mi iau diesel???...sa se strice sistemul de injectie si sa dau 80 de mil sa-l repar...mai bine zic PAS

Daca avea sistem de injectie BOSH poate luam...dar avand sistem Delphi care au probleme cu motorina de la noi....am zis...din nou..PAS

Bafta
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Nu stiu ce sa zic, de gaz, dar cu dieselul ai dreptate .

post moderat
          nu mai da
          la postul anterior
          Last edited by crististreulea; 25 August 2010, 21:11.

Comment

• Originally posted by Ionut View Post
            Deci consumi mai putin gaz decat benzina pe suta de km ?
            Te rog eu frumos bag-o p'aia cu 3 simple sa inteleg ca mi-e tare greu...
            Cum economisesti 11 milioane in 5 000 de km?
            Si eu sunt pilot la Tarom si inca nu am invatat ce zici tu (sper ca nu m-ai crezut, dar daca erai pe camion aveai diesel).
            Ia zi Senior...va convine "aia cu 3 simple"
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• Ti-a iesit, insa diferenta de consum gaz/benzina e pusa "la oha"...
              La 10% benzina, ar trebui sa iti ia gaz vreo 13...

Comment

• Raspunsul meu va fi relativ subiectiv (pentru ca am GPL) dar tanarul meu prieten , diferenta aia nu e la OHa , masina mea e mearsa doar prin Bucuresti , sau pe A1 Buc - Pitesti si inapoi (si diferentele intre benzina si GPL sunt de max 1.5 litrii (la al meu 1.6 MPi din fabrica cu LandiREnzo) . Acu` tu vorbesti rautacios si in necunostinta de cauza .Mattheo ti-a raspuns si ti-a aratat si matematic ca asa e ... vrei sa crezi bine , nu la fel .
                1.6 MPi Icy White

Comment

• inchei aici tot sa nu o dau in flame (limbajul demonstreaza multe)...cum a spus mai sus ingerulol..am facut calcule ca sa stiu efectiv pe ce dau bani..numai bine
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Salut ! Cred ca o sa imi pun si eu o intalatie de gaz. Am un Logan 1.4 si ma cam rupe la bani. Anual fac aprox 15.000km, ceea ce inseamna ca o instalatie de 2000RON va fi amortizata intr-un an. Acum vin intrebarile: Ce stiti de tovarasii astia de la G&G Autoservice SRL Bucuresti, Prelungirea Ghencea? Sunt seriosi (ma incanta faptul ca pot sa platesc cu Card Avantaj)? Ce instalatie TOMASETO sa aleg (ma refer la Stag 200,300 sau 400)? Va multumesc anticipat !
                    Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• Dacia Logan GPL

Buna ziua!
                      Solicit ,daca aveti amabilitatea citeva sfaturi legat de functionarea unui motor pe GPL la Dacia Logan:
                      -citi Km poate functiona in conditii normale(fara pierderi de ulei ...etc) 100,200,300.000KM........Am inteles ca merg bine pina la 150.000 de km!!!
                      -exista pericol de incendiu instantaneu la impactul masini in trafic?!
                      Multumesc anticipat!

Comment

• @apasul, la intrebarea 2, raspunsul este nu.
                        I don't ride low, I fly high...

Comment

• Originally posted by apasul View Post
                          Buna ziua!
                          Solicit ,daca aveti amabilitatea citeva sfaturi legat de functionarea unui motor pe GPL la Dacia Logan:
                          -citi Km poate functiona in conditii normale(fara pierderi de ulei ...etc) 100,200,300.000KM........Am inteles ca merg bine pina la 150.000 de km!!!
                          -exista pericol de incendiu instantaneu la impactul masini in trafic?!
                          Multumesc anticipat!
                          i. Ca si exemplu concret, am o ruda care are Logan 1.4 pe taxi si are peste 200 000 de km pe GPL, iar motorul este in starea originala fara nici o reparatie. Eu zic ca minim 200 000 de km pe GPL nu ar trebui sa ai probleme daca schimbi uleiul la timp si nu mergi ca la raliu cu masina.

ii. Mai multe teste de siguranta ale instalatiilor GPL au aratat ca nu exista acest pericol
                          Logan GPL 1.4

Comment

• Dacia Logan GPL

Salut si multumesc pentru precizarile facute!
                            Referitor la consum:care este cea mai economica varianta Logan Gpl sau cumotor diesel 1.5 dci.Eu fac in jur de 25000 de km pe an!
                            Multumesc anticipat!

Comment

• Depinde acum daca cumperi masina noua sau sh. Cea pe gpl din fabrica e mult mai ieftina decat dci-ul. Acum depinde si de ce iti doresti mai mult tu. Fa un test dreive cu amandoua si dupa ai putea sa te hotarasti in mai mare masura. Eu unul am gpl-ul din fabrica si sunt multumit pe deplin de el.

Comment

• Originally posted by usurelu_okok View Post
                                Salut ! Cred ca o sa imi pun si eu o intalatie de gaz. Am un Logan 1.4 si ma cam rupe la bani. Anual fac aprox 15.000km, ceea ce inseamna ca o instalatie de 2000RON va fi amortizata intr-un an. Acum vin intrebarile: Ce stiti de tovarasii astia de la G&G Autoservice SRL Bucuresti, Prelungirea Ghencea? Sunt seriosi (ma incanta faptul ca pot sa platesc cu Card Avantaj)? Ce instalatie TOMASETO sa aleg (ma refer la Stag 200,300 sau 400)? Va multumesc anticipat !
                                daca sunt cei de langa statia de gaz,sunt ok baietii.mergi la tipul ala mai negricios,se pare ca el e seful.daca nu ai mai avut gpl pe alta masina,iti recomand un sfat:gandeste ce bagaje pui in portbagaj si in functie de asta ,pui ce butelie vrei,mai mica sau mai mare.treaba cu explozia,citeste la orice instalatie de gaz instructiunile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google