Mai merita sa montam GPL ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai ii pui si NOS daca vrei sa ramai fara permis pe autostrada...
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• I-as pune, dar cica ar fi interzis prin lege sa folosesti NOS la Smart.
      Ii da prea multa putere si face de ras prea multe masini

Comment

• Daca in loc de benzina sau gpl ii pui o doza de redbull, ii da aripi? Scapi si de traficul de pe sosea!
        Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
        Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

• I-as pune niste ghete de kangoo jumps, cred ca ies mai ieftin

Comment

• Momentan- la preturile actuale-nu se mai merita sa investesti in instalatie GPL decat daca faci minim 20,000 km pe an.
            Pret benzina 5.7- 5.8
            Pret gaz: intre 3.1 (Bucuresti) si 3.5
            Consum pe gaz: intre 10 si 20% mai mare (depinde cat de tare o calci)
            Economie: aprox. 30-35%
            Pret instalatie: intre 2,000- 2,700 RON
            Rezulta ca iti trebuie minim 19,000 km ca sa iti amortizezi investitia.
            Saab 9-5 Aero

Comment

• si e chiar asa de mult 19-20 de miide km in doi ani , daca mai pui si un concediu iesi mai repede de doi ani .

Comment

• Poi daca mai are si masina vreo 4-5 ani, s-ar putea sa vinzi masina inainte sa iti amortizezi instalatia
                La 2,500 lei pretul instalatiei mai pune si dobanda de 5.5% pe an daca ar fi sa tii banii in depozit bancar, adica 275 RON
                Saab 9-5 Aero

Comment

• Si cei cu masini putermice isi pun GPL ca este mult mai economic ,chear daca sunt posesori de masini scumpe de mi de euro!

Comment

• Ii plina germania de Lpg(Gpl)!
                    De la corsa pana la A8 ,seria 7 ,Q7 etc
                    Nemtii si nu doar ei, se multumesc sa faca economie si de 5%,dar noi romanii nu ne uitam la 35%!(dupa calculele colegului)
                    Eu daca socot cati km au facute masinile mele pe gpl,mi-am scos si instalatia gpl si jumate din masina ;)
                    Dar fiecare face ce vrea ca doar de asta ii o tara libera.

P.S. Ma uitam la o emisiune pe RTL si o familie era bucuroasa ca o economisit 2% la curentul electric!Pare putin ,dar uite asa se aduna de ici colo. Si daca stam sa o luam dupa salarii ei nu ar trebui sa faca economie ci noi,dar ii tocmai invers!
                    Last edited by silviu8601; 31 January 2013, 22:40.

Comment

• Numai sa nu scumpeasca si astia pretu la GPL ca in viitorul nu foarte departata o sa fie cel mai solicitat combustibil parerea mea!

Comment

• Cand o sa fim foarte multi pe GPL o sa bage acciza si la GPL si atunci o sa sa-i sara pretul aproape de cel al benzinei (vezi ce s-a intamplat cu pretul la motorina).

Comment

• momentan nu sunt atat de multi care merg pe gpl
                          statistica arata ca pe gpl sunt pana in 10 % dintre masinile de la noi din tara.
                          asa ca o mai treaca ceva ani

Comment

• aia e doar o statistica. Aici in Buzau, cred ca 50% din benzinare sunt pe GPL, de la 1300 pana la BMW, Mercedes v8, Hummer. Tine mult si de raspandirea distribuitorilor, cat si de calitatea montajelor. (Unii vin din Brasov, ucuresti, Bacau pentru montaj la Buzau, fara gluma). Sa nu mai vorbim de majoritatea harburilor care au ajuns la "rabla", unde cred ca proportia era covarsitoare...

Comment

• stiu ca este o statistica dar este o statistica la nivel national
                              iar despre baietii de la buzau am auzit numai cuvinte de lauda.
                              eu unul mi-am montat instalatia de gaz la buzau la vernesti.

Comment

• felicitari. ai facut una din cele mai bune afaceri. profitul se va vedea cel mai preganant daca faci calculul pentru 100.000km. in 13.000km deja recuperezi banii investiti in instatlatie, in 300-400.000km amortizezi masina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google