pai ii pui si NOS daca vrei sa ramai fara permis pe autostrada...
Mai merita sa montam GPL ?
Collapse
X
-
Momentan- la preturile actuale-nu se mai merita sa investesti in instalatie GPL decat daca faci minim 20,000 km pe an.
Pret benzina 5.7- 5.8
Pret gaz: intre 3.1 (Bucuresti) si 3.5
Consum pe gaz: intre 10 si 20% mai mare (depinde cat de tare o calci)
Economie: aprox. 30-35%
Pret instalatie: intre 2,000- 2,700 RON
Rezulta ca iti trebuie minim 19,000 km ca sa iti amortizezi investitia.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Ii plina germania de Lpg(Gpl)!
De la corsa pana la A8 ,seria 7 ,Q7 etc
Nemtii si nu doar ei, se multumesc sa faca economie si de 5%,dar noi romanii nu ne uitam la 35%!(dupa calculele colegului)
Eu daca socot cati km au facute masinile mele pe gpl,mi-am scos si instalatia gpl si jumate din masina ;)
Dar fiecare face ce vrea ca doar de asta ii o tara libera.
P.S. Ma uitam la o emisiune pe RTL si o familie era bucuroasa ca o economisit 2% la curentul electric!Pare putin ,dar uite asa se aduna de ici colo. Si daca stam sa o luam dupa salarii ei nu ar trebui sa faca economie ci noi,dar ii tocmai invers!Last edited by silviu8601; 31 January 2013, 22:40.
Comment
-
aia e doar o statistica. Aici in Buzau, cred ca 50% din benzinare sunt pe GPL, de la 1300 pana la BMW, Mercedes v8, Hummer. Tine mult si de raspandirea distribuitorilor, cat si de calitatea montajelor. (Unii vin din Brasov, ucuresti, Bacau pentru montaj la Buzau, fara gluma). Sa nu mai vorbim de majoritatea harburilor care au ajuns la "rabla", unde cred ca proportia era covarsitoare...
Comment
Comment