Mai merita sa montam GPL ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Drogas View Post
    3-4 ani mai veche decat actualul Logan al meu care e din 2008, adica fix an 2005, ceea ce inseamna ca ma refer la o masina de 8 ani de zile, 1.8 T undeva ca pret 5000 EUR, istoric verificabil la reprezentanta etc cat mai putini proprietari ...

Aia e masina de 1.5 Tone aproape care e capabila sa te faca sa zambesti.

Eu unul ma infioara ideea ca actualul Logan de 0.9 cantareste 980 de kile, tabla e ca foaia de ceapa.
    O masina buna din 2005 asa cum vrei tu costa cel putin dublu ca valoare fata de loganul tau, de al meu nu mai zic, ca il fac cotineata. Nu cred ca e doar 5000, poate vreuna alergata si cu tot compartimentul motor plin de ulei, aici daca ne referim la octavia. Daca vrei a3 deja sarim cu pretul la peste 8 mii ca sa pui mana pe ceva inchegat altfel mai bine raman cu loganul.
    De consum esti sigur ca suge doar cu 650 lei mai mult ca un logan ? Eu zic sa mai pui, ca nu te mai limitezi tu sa conduci ca tataie ci il talpuiesti ca sa-ti ofere senzatii ca doar d-aia il iei.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Salut,

Intre 1.4 MPI si 1.6 MPI ambele masini dupa 2008 folosind acelasi model de instalatie GPL care consuma mai mult :
      - in oras ?
      - in afara ?
      - mixt ?

Comment

• sa inteleg...este o intrebare capcana ?

Comment

• 1.2 16v )
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
            sa inteleg...este o intrebare capcana ?
            Nu, chiar m-ar interesa un raspuns pertinent. Stiu ca in oras (mai ales Bucuresti) 1.4 consuma mai mult ca 1.6, iar in afara depinde de range-ul de viteza ales sa te deplasezi.

De aici transpunand pe GPL va intreb: se respecta ideea de la benzina sau nu?

Comment

• se respecta intocmai
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

• consumul se face in funtie de masinia, de sofer si trafic.

Comment

• in general 1.4 consuma putin mai mult ca 1.6, ca un off-topic.

Comment

• Originally posted by o8MeLC View Post
                    consumul se face in funtie de masinia, de sofer si trafic.
                    Cat se poate de logic, insa intrebarea mea presupunea aceleasi conditii de trafic, respectiv acelasi sofer, aceeasi zi, etc...

Mersi de raspunsuri, baieti!

Comment

• 1.6 iese mai bine la consum si ii ok atat pentru oras cat si pentru afara.

Comment

• Originally posted by silviu8601 View Post
                        1.6 iese mai bine la consum si ii ok atat pentru oras cat si pentru afara.
                        Pana acum am retinut ca 1.6 are un consum mai bun decat 1.4 chiar si pe GPL.

Cum este 1.6 16V GPL? Consuma ceva mai mult decat 1.6 GPL?
                        Ambele masini conduse de acelasi sofer, aceeasi zi, acelasi traseu si cu aceeasi instalatie GPL.

Comment

• Mai putin. Este de vanzare a lui Alessandro, la fix 5000 de coco.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                            Mai putin. Este de vanzare a lui Alessandro, la fix 5000 de coco.
                            Mersi Razvan!
                            Am vazut masina, insa "caut altceva". Sunt curios ce consum scoate in Bucuresti cu GPL-ul...

In concluzie 1.6 16V GPL consuma cel mai putin?

Comment

• Eu am la taxi loganurile cu 1.6 16v pe gpl.Consumul ii sub 1.4 si 1.6.
                              In bucuresti nu stiu cat consuma pentru ca eu sunt din tm.Dar cred ca ia in medie vreo 10-11 %.
                              Mie in tm imi consuma pana in 10,dar asta ii media pe o zi(si ore de varf,dar si ore lejere)!Deci tu daca prinzi in ziua aia doar un traseu si ala foarte aglomerat,ii posibil sa consume mai mult.Oricum in cazul tau consumul se face macar la 2 sapt ca sa fie un consum mediu corect si nu doar de varf.(sa ai km si pe noapte,zi,aglomerat,neaglomerat)

Comment

• Originally posted by silviu8601 View Post
                                Eu am la taxi loganurile cu 1.6 16v pe gpl.Consumul ii sub 1.4 si 1.6.
                                In bucuresti nu stiu cat consuma pentru ca eu sunt din tm.Dar cred ca ia in medie vreo 10-11 %.
                                Mie in tm imi consuma pana in 10,dar asta ii media pe o zi(si ore de varf,dar si ore lejere)!Deci tu daca prinzi in ziua aia doar un traseu si ala foarte aglomerat,ii posibil sa consume mai mult.Oricum in cazul tau consumul se face macar la 2 sapt ca sa fie un consum mediu corect si nu doar de varf.(sa ai km si pe noapte,zi,aglomerat,neaglomerat)
                                Mersi Silviu! Personal credeam ca 1.6 GPL bate 1.6 16V GPL la consum, insa se pare ca realitatea ma contrazice.

Care ar putea fi motivul? Se potriveste si mai bine motorul de 16V pe caroserie?
                                Cu atat mai mult cu cat eu stiu ca 1.6 in range-ul 2k-3.5k ar trebui sa traga mai bine decat 1.6 16V care este avantajat de turatii inalte.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google