CU cat e motorul mai mare, cu atat mai rar vei folosi sarcini mari care sa puna in pericol scaunele de supapa.
Mai merita sa montam GPL ?
Collapse
X
-
Ba cred eu ca folosesti. Eu n-am vazut inca masina careia sa nu i se foloseasca cel putin 75% din putere, in mod obisnuit. Cel putin, nu din partea mea.
Eu oscliam intre diesel si benzina + GPL, insa m-am convins de ambele si GPL-ul e za uinar!
La o investitie de aproape 1500 euro, amortizarea se poate face in 2 ani, ceea ce mi se pare demential. Plus ca, o masina pe benzina o achizitionezi la un pret mai mic ca una diesel, ca doar na: "consuma mult domnule".
Cu alte cuvinte, poti lua o benzinara + gpl la pret de diesel, si sa scapi de:
- trepidatii
- fum si zgomot
- plaja mica de putere
- atentie marita la turbina, egr si alte anexe.
Cred ca in cativa ani, oamenii isi vor da seama de atuurile GPL-ului.
Pana atunci, se bucura altii de achizitii mici la pret de diesel obosit
Comment
-
Eu am ajuns la un formidabil consum de 14l/100km cu GPL si sincer inca sunt multumit. Am deja aproape 10.000 km de cand am pus instalatia, acusica vine si revizia de GPL si tot atunci voi face si revizia cealalta.
Singura problema e ca mi se pare foarte ciudat consumul, in masura in care pe acelasi traseu pe benzina am avut doar 11 :|
Comment
-
Stai linistit pentru ca eu am 13 l/100km. Daca aveam 1.6 probabil ca aveam si eu 14.
11 l/100km aveam si eu daca mergeam pe benzina. La o viteza medie ametitoare de 19 km/h si temperatura scazuta, cam asta este consumul.
Partea buna a lurcrurilor: cu cat consumul este mai mare, cu atat economia este mai mare.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Aveti o problema...eu am 13GPL+1benzina oras /drumuri scurte/opriri lungi/trafic de kkt facut contracronometru...
Extern ~9 masina fara incarcare mare dar in turatii ...sub 3000rpm nu prea vede decat daca adorm...Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
mda...eu ma plang,am consum de 9.2/9.5/10/maxim 10.5 folosita masina zilnic si consumul variaza in functie de cut folosesc rutele rapide (centura,artere mai libere,ore de varf sau nu,etc) , in regim extern mers omeneste,consum 7.5/8.o/8.5.....dupa 80.ooo km pe gpl,cred ca am economisit aproximativ 16.000 de ron,deci nu se merita....nu puneti gpl pe masini,le stricati
Daca maine crapa motor/chiuloasa/etc ...iau motor nou de la dezmembrari si in pierdere tot nu ies!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment