Statii GPL In Tara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Statii GPL In Tara

Consider ca este binevenit un thread pe aceasta tema. Daca avem curse mai lungi, e bine sa stim unde gasim si ne putem alimenta in alta zona decat cea de resedinta.

Campulung Muscel. 3 statii GPL.
    1.La intrarea dinspre Pitesti pe dreapta dupa PECO la circa 1km Bulrom
    2.La intrarea dispre Brasov ,stinga la semafoare, pe dreapta la circa1 km statie fosta CRIMBO,actual Rompetrol si putin mai jos pe stanga Statie Bulrom

La Rucar intrarea dinspre Clung-Brasov tot Rompetrol (fosta Crimbo)
    Last edited by garib1973; 10 December 2009, 14:37.
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Pitesti -eu va voi recomanda doar de acolo unde alimentez eu si stiu ca e de incredere La MOL-urile din colturi (BASCOV , AUTOSTRADA) ,PETROM (Podul Viilor langa MALL) are si OMV GPL dar nu recomand , la stadion CRIMBO , Bulrom spre ROLAST , si sincer cea la care am alimentat cel mai mult este statia GPL CRIMBO (ROMPETROL) de la BASCOV intersectia cu curtea de arges / Valcea + AGIP gara SUD
    in Bucuresti - recomand AGIP Ispirescu , Virtutii / CRIMBO de langa PLAZA / Lukoil de pe Virtutii / Petrom la iesirea spre autostrada A1.
    Toate cele bune . A ajuns barilul 72$ . Sa vedem daca mai scade
    1.6 MPi Icy White

Comment

Mioveni:
      -sunt trei statii Gpl una langa alta la Robea(la intrare in oras langa Uzina Dacia) dar eu recomand Rompetrol fosta CrimboGaz(dupa un an de alimentat la iei filtrele perfect curate mai mergeau 15000Km cel putin)
      - la intrare in Colibasi langa cimitir mai e una si pe Calea Campulung intre intrarea spre Mioveni si Pitesti mai sunt 2 statii una noname si un ButanGaz
      Last edited by LuciBursuc06; 11 December 2009, 01:16.
      sigpic

Comment

Iasi: Gasprom, strada Codrescu, in zona cazarmei de pompieri, calitate ok, numai cash.
        Castrol, in zona trecerii cale ferata dintre Alexandru si Dacia, langa COMAT (cal.ok, card)
        Lukoil, iesirea din oras spre Tomesti, dupa calea ferata. (cal ok, card).
        Sos. Nationala langa Gara internationala, nu pot aprecia calitatea pt. ca nu am alimentat.
        Zona statiei de tramvai Padurii, inainte de a intra spre Tg Cucu
        (calitate groaznica, masina e f lenta si zgomtoasa, consum peste 10 in afara, cash)
        Partener Rompetrol, Drumul european spre Vaslui, inainte de iesirea din oras,card,ok tot)
        E 85, Iasi-Tg Frumos la intrare, statie excelenta no-name, pe partea dreapta , cocotata pe un damb;baga la presiune f mica, au reductie ei si au si plata cu card; autonomia e ff buna la ei)

Atrag atentia celor ce vin in Moldova ca pretul la GPL este mai mare cu 5%-15% fata de sudul tarii. Cel mai scump e in Iasi, Neamt si Suceava.Cei ce au statii gpl spun ca asta se datoreaza departarii de rafinarii sau de punctele de import din constanta, iar transportul adauga la pret. Nu cred aceasta explicatie, pentru ca la restul carburantilor pretul e acelasi indiferent de amplasarea pe harta a statiilor de distributie, sincer cred ca e vb de lacomie pura.

Recomand statiile de firma si evitarea celor noname despre care nu stiti sigur ca sunt bune. De asemenea, fiti atenti la presiunea la care va baga GPL in timpul alimentarii: ea trebuie sa fie intre 5 si 10 bari, ce depaseste este furt din buzunarul dvs si eventual daune la instalatie.
        Last edited by Powersteering; 11 December 2009, 09:37. Reason: Automerged Doublepost
        Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

Comment

POI pentru GPS cu statii GPL in Romania.
          Attached Files
          sigpicLaureate 2007 GPL

Comment

Judetul Braila, localitatea Insuratei, o statie GPL la intrarea dinspre Braila.
            MiNnRuZ

Comment

in Sighisoara am gasit dinspre brasov pe dreapta la un peco cred LukOil in spatele cladirii de peco, se vede cam greu, in Tarnaveni era , dar nu mai este!

Comment

in brasov stiu 2, una la intrarea dinspre campulung pe stinga fata in fata cu Teksan, dincolo de Real, si alta nu mai retin exact pe iesirea spre Sighisoara pe stinga la un peco mare, nu mai retin numele...aici ne pot ajuta baietii din Brasov

Comment

Caransebes:una la intrare dinspre Orsova inainte de viaduct, doua la intrare dinspre Timisoara, una la intrare dinspre Resita, doua la intrare dinspre Otelu Rosu.
                  Otelu Rosu: una la intrarea dinspre Hateg,una la intrarea dinspre Caransebes
                  Resita: una la intrare dinspre Caransebes, doua la intrare dinspre Timisoara

Comment

buzau . * drum E85 spre Rm Sarat imediat la capatul podului de la Maracineni sunt 2 statii una este Sebygaz
                    * pe soseaua de centura a Buzaului pana in fabrica de bere este o statie bulrom
                    * la iesire din municipiu in bariera Ploiesti sunt 2 statii , se vad de cei ce ies din oras
                    * pana in podul de la Marghiloman mergand pe dobrogeanu gherea spre bariera Brailei este o satie Sebygaz
                    * langa magazinul Constam este o statie
                    * cine merge spre brasov pe intorsura buzaului este o statie la 15 km de buzau in ojasca
                    * langa carrefour spre Rm Sarat mai este o statie
                    nu stiu calitatea gazului pentru ca nu am gaz ..... deocamdata.

Comment

Prahova- Ploiesti
                      La iesire din ploiesti - spre Albesti- Paleologu- Mizil- Buzau, pana in sens giratoriu in dreapta - statie de gaz BULLROM in stanga dupa sens giratoriu PETROM + statie gaz
                      In Albesti-Paleologu in dreapta spre Urziceni statie gaz RBC
                      In Ciorani statie de Gaz ROMPETROL pe sensul de mers Ploiesti - Albesti - Ciorani- Urziceni
                      In Mizil statie de gaz chiar la intrare pe partea stanga dupa PETROMV.

Comment

pentru koldun .
                        am gpl pe masina si vreau sa plec in concediu am vrut sa bag in gps locatiile pentru gpl dar in acel fisier nu sunt decat niste numere . cum introduc acele poi de gpl mai are cineva sa ceva . explicati nu ma pricep am gps de 2 saptamani .

Comment

Originally posted by tataieb12 View Post
                          buzau . * drum E85 spre Rm Sarat imediat la capatul podului de la Maracineni sunt 2 statii una este Sebygaz
                          Cealalta statie este Petrom.

Comment

tybvali ailalata de petrom nu mai este a disparut intre timp ieri cand am trecut nu se mai vedea butelia .

Comment

rosiori de vede, teleorman: sunt 7 statii
                              v-as recomanda cele din zona garii de nord, sunt 2
                              Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google