Statii GPL In Tara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hunedoara pe centura cum vi de la deva sa intri in oras pe dreapta, pret 2,7 lei
    mai e una peste drum la rompetrol pret 2,55

Comment

in campulung gaz bun am gasit la statia de langa Wolf
      Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

in Bacau is nenumarate... au toate acelasi pret 2,45
        evitati Lukoil si "no name"
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

fericiti unii cu preturi mici la gaz. la noi scump, dar mai ieftin ca in alte parti in zona ramnicu valcea - sibiu e rupere. 2.85
          Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

am ruga sa puna mai multi umarul la acest thread, e spre binele nostru.

Comment

Cred ca cel mai bine ar fi in felul urmator: - cei care au drumuri de facut in tara, sa intrebe aici unde ar putea gasii gpl in drumul lor si un pret orientativ. Eventual daca sunt mai multe sa vina cu o recomandare despre statie. Asa ar fi mult mai usor decat sa zic ca am fost la x si am bagat de la y.

Comment

e si asta o idee buna.

Comment

perfect bine ca am gasit topicul acesta inainte sa deschid altul
                  la sfarsitul saptamanii care urmeaza am sa am un drum in tara si mai exact
                  TULCEA->SLOBOZIA->BUCURESTI->PITESTI->SIBIU si retur
                  as vrea sa stiu daca sunt colegi care imi pot spune unde pot alimenta cu GPL cat mai ieftin pe acest drum?
                  as alimenta sa zic eu o singura data cam pe la Bucuresti sau imediat dupa Bucuresti sa zic aproximativ 50 km dupa Bucuresti si aici m-ar interesa in principiu pe centura capitalei ce statii GPL am?
                  multumesc

Comment

Mai bine intreaba de gqz bun nu ieftin...
                    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

ma rog sau gaz bun
                      in principiu ma intereseaza statiile unde se afla fie el bun fie el rau gazul dar sa stiu statiile unde se afla ca degaba le vad cand deja trec de ele

Comment

Ai destule statii pe traseu...Pitesti, Rm Vilcea etc...
                        Degeaba iti spune cineva...eu stiam o statie Rompetrol...al dreacu nu avea gaz cind m-am dus special acolo...
                        Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                        Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Ce parere aveti de gazul de la benzinariile Mol? Am vazut ca e un pic mai ieftin in Bucuresti fata de Petrom/OMV (3.35 ron litrul) si am si o statie aproape de casa.
                          Rompetrol nu am gasit aproape de casa pana acum, decat Rompetrol Fundeni unde am serioase semne de intrebare despre calitatea gazului.
                          Saab 9-5 Aero

Comment

Mol este scump si mergi mai putin cu el fata de lukoil. Eu bag numai lukoil si cu asta am autonomia cea mai mare; mol, rompetrol sau alte gazarii incerc sa le evit, in 2 mii de km prin tara am alimentat de vo 6 ori, toate la lukoil ...
                            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Fiecare cu parerea lui si imi cer scuze- dar pentru mine Lukoil nu exista. De fiecare data cand am alimentat benzina de la ei a fost proasta..asa ca ma gandesc ca si gazul e la fel.
                              Saab 9-5 Aero

Comment

Cum crezi, cum vrei, fiecare are parerile lui insa eu iti spun numai din experienta ca dupa 15 mii de km am efectuati cu gaz de la lukoil, filtrele gpl au fost extrem de curate, foarte putina pilitura fata de alte masini care veneau la schimbul de filtre tot la 15.000. Mai e ok iarasi gazul de la agip, pe care multi montatori il recomanda, alti utilizatori il blameaza. Pana la urma cred ca tine si de noroc, eu sunt foarte multumit de lukoil; si bag de 1 an de zile in permanenta de la ei, nu de 3 saptamani.
                                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google