Statii GPL In Tara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Te sustin si eu, aceeasi parere am , si sunt multumit, nici Bulrom nu au un gaz prost si am vazut ca au colaborare cu LukOil, insa fiecare cu parerea lui, insa mai sunt discutii despre calitatea gazului in alta parte!
    ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Pls da mi si mie PM unde anume s-a discutat ca eu nu am gasit.

Multumesc
      Saab 9-5 Aero

Comment

Am alimentat de la SistemGas (Timisoara), calea Torontalului la iesire din oras langa Aral. 3,4RON/l. Am inteles ca ar fi printre cele mai bune GPL-uri, asa e?

Comment

in dr.tr.severin este o statie la intrare dinspre craiova si una pe centura veche pe langa carrefour

Comment

si eu ca si "vecinul" de mai sus am alimentat numai de la lukoil aproximativ 1 an asta pana cand m-au mancat palmutele si am desfacut filtrul de stare lichida,imi venea sa-mi dau palme cand am vazut cata mizerie (asa zisa pilitura) era stransa in acel filtru, cand am efectuat acea operatiune nu aveam mai mult de 4 luni si maxim 5000km de la ultima revizie.Vreo 2 luni am alimentat de la agip si petrom ,ieri am alimentat de la crimbogaz (ast la rand vreo 4 taximetristi in fata mea iar pana am terminat eu de alimentat au mai venit cativa dupa mn) si vad ca se comporta bn.

Comment

Din surse sigure, GPL la AGIP este bun, benzina nu prea !

Comment

Eu am bagat mereu benzina de la lukoil si am fost foarte multumit, mai ales fata de mol, dar gaz nu am bagat; sa ma risc?
                Zona geografica dauneaza GRAV sanatatii!
                Pentru sanatatea dv., evitati sarea, zaharul si Romania!

Comment

Originally posted by taucety View Post
                  Eu am bagat mereu benzina de la lukoil si am fost foarte multumit, mai ales fata de mol, dar gaz nu am bagat; sa ma risc?
                  "Cate bordeie atatea obicee", eu am bagat benzina numai de la MOL si nu am avut niciodata probleme, gaz bag de la AGIP nu de la MOL, ca este mai bun gazul de la AGIP !

Comment

sustin si eu referitor la G P L -UL de la agip am mers cu 9 litri 148km in regim de mers normal adik in afara cu 90-100

Comment

salutare.pun gaz ieftin si bun de la brasov la cluj?in special la tg.mures(acolo se termina al meu...) si inapoi cluj-sibiu? stie cineva?

Comment

in Sibiu la Petroil (pe Calea Alba Iulia langa Metro ) , pompa corecta pana acum, are gaz de Rompetrol. De acolo iau de jumate de an si merge bine masina. Altul serios in Sibiu nu mai stiu, si eu as vrea sa stiu de altul serios (am mers pe benzina vreo 2 zile mai demult din cauza asta)

Comment

Unde gasesc GPL bun intre Agigea si Mangalia ?
                          Peste o saptamana plec la Vama Veche si vreau sa ma asigur pentru intoarcere !

Comment

In Pascani,Iasi gasiti numai la LukOil la intrarea dinspre Iasi,calitate buna sau la o benzinarie mai mica la iesirea spre Dolhasca,Suceava.

Comment

stie cineva intre bucuresti si costinesti statii gpl? (pe autostrada si dupa pana la costinesti)
                              Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

pe litoral sunt multe statii gpl. sunt evidentiate pe siteurile petrom, rompetrol, lukoil si mol.
                                1 statie in eforie nord(pe bd republicii), la tuzla este cate una la intrare si iesire (lukoil si mol), la mangalia am vazut 2 statii. pretul pe litoral: 3.14-3.2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google