Te sustin si eu, aceeasi parere am , si sunt multumit, nici Bulrom nu au un gaz prost si am vazut ca au colaborare cu LukOil, insa fiecare cu parerea lui, insa mai sunt discutii despre calitatea gazului in alta parte!
Statii GPL In Tara
Collapse
X
-
si eu ca si "vecinul" de mai sus am alimentat numai de la lukoil aproximativ 1 an asta pana cand m-au mancat palmutele si am desfacut filtrul de stare lichida,imi venea sa-mi dau palme cand am vazut cata mizerie (asa zisa pilitura) era stransa in acel filtru, cand am efectuat acea operatiune nu aveam mai mult de 4 luni si maxim 5000km de la ultima revizie.Vreo 2 luni am alimentat de la agip si petrom ,ieri am alimentat de la crimbogaz (ast la rand vreo 4 taximetristi in fata mea iar pana am terminat eu de alimentat au mai venit cativa dupa mn) si vad ca se comporta bn.
Comment
-
Originally posted by taucety View PostEu am bagat mereu benzina de la lukoil si am fost foarte multumit, mai ales fata de mol, dar gaz nu am bagat; sa ma risc?
Comment
-
in Sibiu la Petroil (pe Calea Alba Iulia langa Metro ) , pompa corecta pana acum, are gaz de Rompetrol. De acolo iau de jumate de an si merge bine masina. Altul serios in Sibiu nu mai stiu, si eu as vrea sa stiu de altul serios (am mers pe benzina vreo 2 zile mai demult din cauza asta)
Comment
-
pe litoral sunt multe statii gpl. sunt evidentiate pe siteurile petrom, rompetrol, lukoil si mol.
1 statie in eforie nord(pe bd republicii), la tuzla este cate una la intrare si iesire (lukoil si mol), la mangalia am vazut 2 statii. pretul pe litoral: 3.14-3.2
Comment
Comment