Martor Luminos De Control Al Sistemului De Poluare!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor Luminos De Control Al Sistemului De Poluare!

Am un logan 1.4 benzina+gpl ...si pana se trece p gaz imi palpaie martorul luminos de control al sistemului de poluare si imi trepideaza masina,nu s accelereaza cum trebuie..si apoi dispare dupa ce trece p gaz...si masina merge bine. ce e de facut??

Mentionez ca in decembrie am facut plinu la benzina dar nu am bagat acceasi benzina care mai era in rezervor...mai aveam juma de rezervor cu benzina mai scumpa..si am completat cu alta mai ieftina..e posibil sa fie de la asta?sa s fi amestecat?

Cauza comuna.Datorita mersului mult timp pe gaz se depune calamina pe injectoarele de benzina din cauza nefunctionarii lor indelungate.Cureti injectoarele si ai scapat ... o perioada...

Comment

ah..mersi..nu stiam..o sa vad ce o sa fac..vad ca nu face tot timpul..

Comment

Aceiasi problema si la mine doar ca masina mea are 75.000 km si vreau sa schimb filtrele de gaz.Stie cineva unde le pot comanda si cat costa.
        "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

Originally posted by vortexo View Post
          Cauza comuna.Datorita mersului mult timp pe gaz se depune calamina pe injectoarele de benzina din cauza nefunctionarii lor indelungate.Cureti injectoarele si ai scapat ... o perioada...
          Si cum le cureti?

Comment

Originally posted by adonis33 View Post
            Aceiasi problema si la mine doar ca masina mea are 75.000 km si vreau sa schimb filtrele de gaz.Stie cineva unde le pot comanda si cat costa.
            La o reprezentanta dacia unde te costa filtrele plus manopera sau cauti in alta parte prin zona ta. Daca ai mers toti cei 75000 km cu aceleasi filtre eu zic sa le schimbi cat mai repede.

Comment

As vrea sa stiu daca filtrele pt tomassetto se potrivesc cu cele landi renzo?

Comment

Pentru stingerea martorului curata sonda landa cu degresant si regleaza culbutorii .

Filtrele :
                Sunt 2 filtre care se curata foarte usor .Unul este sus pe "plaman" si celalalt este pe traseul furtunului ( arata ca o butelie mica cu 2 iesiri ) .
                La cel de sus ajungi desfacand cele 3 suruburi ,inainte inchizi gazul de la butelia din portbagaj .
                La cel de pe traseul furtunului ajungi prin :
                1)scoaterea sa din traseu
                2) inlaturarea unei sigurante rotunde aflata pe una din parti .

Dupa ce ai filtrele ,le cureti cu degresant ,le suflii foarte bine cu aer comprimat pana se usuca ,cureti lacasul unde au stat ca e si acolo mizerie si gata ,ai economisit aproximativ 100-150 ron si masina merge mai bine .
                Last edited by daat; 15 April 2010, 19:52.

Comment

hai ca cel de pe plaman poate mai merge curatat dar celalalt la mine nu este din metal ci din plastic si totul este capsat , ca un filtru dela de benzina care atunci cand se umplea cu mizerie se scotea si se arunca nu ai ce sa cureti la el ca nu al poti desface .

Comment

salutare!am si eu o problema(de fapt nu stiu daca e o problema): imi sta aprins in continuu martorul luminos poluare(si cand sunt pe benzina si cand sunt pe gaz).masina merge perfect,nu trepideaza,nu se opreste,nu se inneaca,nu scoate fum negru ,nimic.cand am facut itp-ul acum o luna a trecut mai greu la testul de poluare(a iesit o valoare putin mai mare decat limita permisa).ce parere aveti?

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google