Citi Km Aveti Pe Gpl,si Ce Probleme?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sau injector-cleanner de la "2+2" in benzina si talpa 40-50km...
    Merge ...gasesti pe la benzinarii sau magazine auto...
    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Salut, doar ce am facut ~120 km si din cand in cand comutatorul acela incepe sa bipaie semnaland ca nu mai am gaz, dar din contra, am aprinse 2 led-uri verzi, ceea ce cred ca inseamna vreo 15 l? Trebuie sa opresc motorul si apoi isi revine.
      Am fost inapoi la reprezentanta si au zis ca isi va reveni, ca la inceput asa o sa faca, instalatia neavand nimic. etc etc.
      E vreo problema?
      Instalatia e Landi Renzo, care apropo vad pe aici ca nu sunt prea stralucite :-/
      Last edited by vdmihai; 9 October 2012, 15:11.
      sigpic
      !

Comment

• Daca ai facut plinul dupa care ai facut 120km , deci mai ai gaz, si deja bipaie, poate fi ori ca nu mai ai presiune, sau instalatia crede ca nu mai ai presiune...
        Ai o problema, nu cred ca "isi va reveni"...
        Instalatiile sint bune ...la pretul asta...prin alte tari sint mai bune dar sar de 12-1500euro...
        Cauzele pot fi multiple...

Comment

• da moog ai dreptate s-au mai intimplat probleme referit la a trece de pe gaz pe benzina eu am considerat ca fiind de vina si calitatea gazului in amestec ,sau a presiuni in viteza mai mare

Comment

• Presiune prea mica poate...calitatea poate fi de vina dar oarecum indirect...
            Se murdareste pistonul de la electrovalva si nu mai deschide cum trebuie...
            Baietii de aici schimba saptaminal 6-7 ...acum le-am pus la expozitie pt prostii care inca se duc la "promotii" cu gaz de kkt...fac economie de 0.1RON/l dar la 2-3 saptamini dau 50RON pe pistonas...deja au 3 pe saptamina asta...
            Ideea e ca de revenit nu-si revine...acest "defect" are o cauza...iar cauza nu tine de meteo...daca o sa fie soare o sa mearga bine...
            Poate gresesc...uneori imi pare rau ca nu

Comment

• Nu ma intelegeti gresit, nu am facut plinul, deoarece nu am mai avut bani.Am bagat de 50 lei ceea ce cred ca ar fi suficient si am parcurs dupa cum spuneam acei km.
              Dupa alimentare am facut 17 km si a inceput sa bipaie. Am ajuns pe la 80 km si a inceput sa faca iar. Acum am venit din oras am mai dat cateva ture si vad ca este in regula, am un led aprins din cele 5 de la nivelul de gaz si led-ul care arata ca functioneaza pe gaz.Cateodata se aprind 2 led-uri din cele 5 de la nivelul de gaz,dar apoi unul se stinge si ramane decat 1.

Eu doar ce am ridicat-o de la dealer si acesti km de care vorbesc sunt primii ei km facuti pe gaz.
              Am iesit de la ei cu ceva zeama in rezervor, cam 5 l dupa spusele lor.Am alimentat de la Agip cu 30 lei, atat am mai avut deoarece le-am mai dat tot lor niste bani pt antigel si ce mai era acolo.Am facut 17 km si dupa cum spuneam a inceput sa bipaie, m-am speriat naiba cum sa consume atat in nici 20 km.Dupa vreo 40 km am mai bagat de 20 lei(asta este, iertati-ma dar sunt cam pe 0 cu banii astazi.)Deci ar trebui sa fie destui l in rezervor dupa parerae mea.Probabil la sfarsit de saptamana o sa ii fac plinul sa vedem cum se comporta.
              Last edited by vdmihai; 9 October 2012, 16:23.
              sigpic
              !

Comment

• Du-te si fa plinul si vezi daca mai face...ledurile au rol pur informativ...eu unul ma iau dupa km parcursi...
                In mod normal cu motor de 1.2 ai fi mers ~130-150km...cel putin...cu cei ~15l de GPL...
                Fara sa ai probleme cu saritul...poate au setat presiune de trecere pe benzina prea jos...sau ai diuzele prea mari...si cind ii dai talpa sare...

Comment

• I-am dat putina talpa dar nu exagerat.
                  Acolo mi-au spus ca e setata sa treaca pe gpl la 40 sau 45 nici nu mai stiu exact.Nu stiu daca e bine sau nu.
                  sigpic
                  !

Comment

• Aia e temperatura de trecere...nu presiunea...

Comment

• Da asa e, am uitat sa scriu grade, nu sunt asa de incuiat
                      sigpic
                      !

Comment

• Pai eu ziceam de presiune cu un post mai sus...
                        Sint mai multe conditii de trecere de pe benzina pe GPL si invers...
                        Ce spui tu e una din conditiile de trecere de pe B pe GPL, iar ce ziceam eu de presiune (~un minim de 1/2 din presiunea de lucru) e conditie de trecere invers de pe GPL pe B...

Comment

• Nu am cascat ochii bine , imi adusesem aminte ca dupa ce i-am dat ceva talpa a inceput sa chitaie
                          O sa va zapacesc cu intrebarile, eu nemaiavand tangente cu gpl, nici macar nu m-a interesat
                          Inca ceva, computer-ul de bord indica el un consum pe acolo, nu are rost sa ma iau dupa el nu ?
                          sigpic
                          !

Comment

• Daca la acceleratie brusca trece pe B atunci e de la setari ...cred...mai baga GPL si vezi daca face la fel...
                            Consumul din bord e teoretic dupa timpii de injectie benzina...orientativ ala+1-2l = consum GPL...
                            Mai citeste topicele ca s-a discutat intr-o veselie si relativ recent...eventual Search...

Comment

• So fi discutat numai ca nu m-a interesat ;lol:
                              Gata sefu' am inteles, si multumesc mult de raspunsuri.
                              sigpic
                              !

Comment

• dupa 30000 de km mi-a mai aprut o problema.indicatorul gpl nu mai arata deloc bine ba am plinul ba nu mai decat o liniuta plus ca acum am vazut ca trece pe gpl dupa 30 de secunde chiar daca motorul nu a atins temperatura de 40 de grade desi eu nu i-am facut aceasta setare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google