adica sunt facute special pentru Landi?
Citi Km Aveti Pe Gpl,si Ce Probleme?
Collapse
X
-
Salut, de ramas nu ramai cu motorul in brate, pica tablele de pe logan si motorul va merge. Cand ii dai cate o forja o poti comuta pe benzina daca te temi sa o calci pe coada pe gpl, desi nu are nimic... Din privinta asta poti monta gpl linistit.
Intrebarea este daca mai tii masina cat sa ti se merite instalatia de gaz? cati km are masina in prezent?
Comment
-
Originally posted by vishuveve View Postmasina in present are 88.000 km. De tinut vreun an - doi tot o mai tin si mai nou am inceput sa fac si drumuri mai lungi de unde si bani multi aruncati pe benzina.
Ms de raspuns
Comment
-
O singura data am auzit acel piuit, dar nu stiu daca s-a terminat de tot gazul sau mai eram pe rezerva. In rest de fiecare data am alimentat inainte sa piuie. Stiu ca palpaia beculetul acela de la indicator dupa ce am auzit piuitul si am apasat pe buton a trecut pe benzina si apoi am mai apasat odata si a trecut inapoi pe gaz, dar dupa putin timp a piuit din nou...
Comment
-
multimesc pentru raspuns,
asa o sa fac...astept sa termin ce mai e in butelie,cred ca imi arata eronat si ledurile acelea.la prima revizie sper sa rezolv problema aceasta.in rest merge bine..relantiuu scade cand am consumatori ..dezaburire si aeroterma pe 2
Comment
-
Readuc in atentie o problema postata in alta sectiune. Datele acesteia: instalatie tomasetto cu stag 3-400, prag de trecere 35 grade, pana ajunge motorul la o temperatura de cca 50 grade turatia la decelerare scade foarte repede la functionarea pe GPL spre deosebire de functionarea pe benzina cand turatia nu scade asa brusc. Acest lucru duce la o mica frana de motor la schimbarea treptelor de viteza. Deranjanta chiar! Ceva idei in afara de cresterea suplimentara a temperaturii sau modificarea mapei prin corectarea/marire in zona 1-3 ms timp injectie? Multumesc!
Comment
-
am o problema. desi s-a terminat iarna eu am consumuri enorme de gaz. 13-14 imi ia , 90% urban , desi pe calculatorul de bord am un 8-9% benzina. instalatia e tomasetto stag 200 pusa de 5 ani si ~180k km . nu miroase a gaz si merge bine si pe benzina si pe gpl. ce sa-i fac ? oare ce are ?o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment