Citi Km Aveti Pe Gpl,si Ce Probleme?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adica sunt facute special pentru Landi?

Comment

• As vrea sa imi pun si eu GPL pe masina. E un 1.4 MPI din 2006. Il mai duc din cand in cand in 4-5 chiar si 6000rpm. Ce ziceti se poate pune gaz pe el fara sa ma trezesc ca in 5-10000 de km raman cu motorul in brate? Astept un raspuns, ms

Comment

• Salut, de ramas nu ramai cu motorul in brate, pica tablele de pe logan si motorul va merge. Cand ii dai cate o forja o poti comuta pe benzina daca te temi sa o calci pe coada pe gpl, desi nu are nimic... Din privinta asta poti monta gpl linistit.
        Intrebarea este daca mai tii masina cat sa ti se merite instalatia de gaz? cati km are masina in prezent?

Comment

• masina in present are 88.000 km. De tinut vreun an - doi tot o mai tin si mai nou am inceput sa fac si drumuri mai lungi de unde si bani multi aruncati pe benzina.
          Ms de raspuns

Comment

• 293.000 km rulati in 3,5 ani numai pe GPL.Motorul merge excelent si arata la interior "ca nou".

Comment

• Originally posted by vishuveve View Post
              masina in present are 88.000 km. De tinut vreun an - doi tot o mai tin si mai nou am inceput sa fac si drumuri mai lungi de unde si bani multi aruncati pe benzina.
              Ms de raspuns
              Cam in 15.000km iti scoti instalatia, dupa aia mergi pe plus, s-ar renta daca faci km multi si daca ai de gand sa mai tii masina mai mult. Motorul nu are nici o treaba si ar mai merge mult si bine si cu gaz.

Comment

• Am montat pe masina instalatie tomasetto am facut cam 160 de km iar la indicatorul din interior odata imi arata ca am 3 liniute la nivel cand 1 cand apare rosu iar la butelie in spate este mai mult de jumate indicat pe manometru .

Comment

• Si la mine mai face asa, indicatorul din interior este mai mult orientativ. Cand fac plinul, prima liniuta verde se duce dupa 40-50 de km si pe rosu ma mai duc in jur de 150 de km...

Comment

• Si cand este pe rezerva te anunta adica face un piuit ceva ca sunt la primul plin de gpl si nu l-am consumat inca?

Comment

• O singura data am auzit acel piuit, dar nu stiu daca s-a terminat de tot gazul sau mai eram pe rezerva. In rest de fiecare data am alimentat inainte sa piuie. Stiu ca palpaia beculetul acela de la indicator dupa ce am auzit piuitul si am apasat pe buton a trecut pe benzina si apoi am mai apasat odata si a trecut inapoi pe gaz, dar dupa putin timp a piuit din nou...

Comment

• salut, imi comsuma cam mult,am bagat 41 de litri si am pana acum vreo 4oo km si e pe rosu

Comment

• salut viore_l
                          eu zic sa termini tot gazul si apoi sa ii faci consumul
                          faptul ca ai bagat 41 litri si esti pe rosu nu are nici o relevanta.
                          daca vrei sa ii faci consumul termina gazul din rezervor ,baga 10 litri si vezi cat mergi

Comment

• multimesc pentru raspuns,
                            asa o sa fac...astept sa termin ce mai e in butelie,cred ca imi arata eronat si ledurile acelea.la prima revizie sper sa rezolv problema aceasta.in rest merge bine..relantiuu scade cand am consumatori ..dezaburire si aeroterma pe 2

Comment

• Readuc in atentie o problema postata in alta sectiune. Datele acesteia: instalatie tomasetto cu stag 3-400, prag de trecere 35 grade, pana ajunge motorul la o temperatura de cca 50 grade turatia la decelerare scade foarte repede la functionarea pe GPL spre deosebire de functionarea pe benzina cand turatia nu scade asa brusc. Acest lucru duce la o mica frana de motor la schimbarea treptelor de viteza. Deranjanta chiar! Ceva idei in afara de cresterea suplimentara a temperaturii sau modificarea mapei prin corectarea/marire in zona 1-3 ms timp injectie? Multumesc!

Comment

• am o problema. desi s-a terminat iarna eu am consumuri enorme de gaz. 13-14 imi ia , 90% urban , desi pe calculatorul de bord am un 8-9% benzina. instalatia e tomasetto stag 200 pusa de 5 ani si ~180k km . nu miroase a gaz si merge bine si pe benzina si pe gpl. ce sa-i fac ? oare ce are ?
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google