Citi Km Aveti Pe Gpl,si Ce Probleme?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai mai facut vreo revizie la ea? Injectoare curatate? Eventual kit de reparatii ...
    Sau schimbata rampa...la 180k ar fi cazul...
    Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
    Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• am schimbat filtrele acum 15 -20 k . si injectoarele acum 50k ultima data. sa fie vaporizatorul sau reglaj din soft ?
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

• La tomasetto 200 la cati km se schimba filtrele? vad ca @Costi-bc zice de 15-20K. Eu le-am schimbat mereu la 10-12k si erau incarcate....

Comment

• Eu tot Tomaseto am, de vreo 4 ani, am pus instalatia cand avea masina vreo 75 - 80ooo km. Acum am aproape 135ooo km cu ea, nu i-am facut nicio revizie, si inca trage bine pe gaz si nici nu am ajuns niciodata la consumul lui @Costi-bc. O singura problema am si ma enerveaza maxim, drumurile in panta. Nu trage pe gaz nici dac-o sperii ...
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

• eroare human este, perseverare....

Originally posted by grutzz View Post
            nu e asa tata culbutori se regleaza neaparat la 15000 de km maxim 20000 km taximetristu ala minte
            cine zice si unde ca se fac culbutorii la 15-20 ooo km? eu am 120 ooo km, gaz de la 75 000 km si am verificat culbutorii la 105 oookm si nu au trebuit stransi...
            deci revin cu intrebarea de mai sus, cine si unde zice ca trebuie reglati culbutorii la 15 - 20 ooo km???

Comment

• @axelbal
              daca te uiti in cartea de garantie a instalatiei de gpl scrie ca trebuie sa faci si aceasta operatiune
              acum reglajul culbutorilor banuiesc ca se face la perioade de timp diferite in functie de ce tip de instalatie ai pe masina
              la mine de exemplu(am un landi renzo) spune ca se face din 30000 in 30000
              insa mai am pana sa ajung la 30000.....

Comment

• La orice motor ce are culbutori cu reglaj mecanic,producatorul recomanda ca reglajul culbutorilor sa fie facut la 30-60.000 km rulati(in functie de producator).Tasarea supapelor nu este o consecinta a mersului pe GPL.Tasarea este uzura supapelor pe scaun.Culbutorii nu se strang ,ci se slabesc in urma acestor uzuri,atunci cand se constata ca motorul nu mai lucreaza cu toti cilindrii la fel(nu mai merge rotund).

Comment

• Daca se uzeaza scaunul de la supapa culbutorul se va "strange", adica nu va mai avea jocul recomandat, in special cele de evacuare.

Comment

• am si eu o instalatie Landi RENZO am 30 de mii cu ea si am intimpinat o problma ,a decuplat gazul si a trecut pe benzina in mers ,mentinez ca nu aveam viteza mare si aveam gaz .Nu-mi permitea sa comut inapoi dupa 10-20 km mers pe benzina am putut comuta pe gaz in rest este ok

Comment

• am 200.000 km facuti ku GPL fara nici o problema ,dar cu reviziile la gaz la zi .ku benzina alimentez de 50 lei la saptamana ;)

Comment

• @Costyk
                        ai uitat sa ne spui ce tip de Landi Renzo ai?!
                        de fabrica sau after market?
                        ai comutat pe gaz dupa ce ai oprit motorul?

@xXDanielXx
                        daca ii bagi da 50 lei benzina (cam 8.5 litri) atunci gaz de cat ii bagi?
                        totusi mi se pare ca ii bagi cam multa benzina
                        eu care am un landi after market ii bag undeva la maxim 10 litri de benzina pe luna insa am grija ca niciodata sa nu raman pe rezerva
                        ce tip de instalatie ai?
                        Last edited by cosmin1978; 12 April 2013, 14:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut,
                          Am instalatie Tomasetto stag200 si imi scapa gaz dar nu stiu unde sa verific.
                          Am facut revizia la 10.000 si acum am 12.000.
                          A mai patit cineva? Pe unde sa ma uit?

Comment

• verifica cu spuma (sapun lichid+h2o). desigur cel mai indicat ar fi sa te duci unde ti-ai facut revizia.
                            o/____\o
                            (i)
                            .........

Comment

• Salut, merci pt raspuns.
                              Azi am verificat prin "mirosirea" habitaclului de la motor (lasat la relanti pe gaz) si vine din partea stanga unde sunt vizibile mai mult injectoarele si rampa de injectie.

E posibilitate sa scape pe la injectoare???

Comment

• da. pe la furtunasele care duc in injectoare de obicei. verifica cu spuma unde face bule.
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google