Citi Km Aveti Pe Gpl,si Ce Probleme?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• controleaza toate furtunele, nu numai la injectoare!
    verifica toate colierele sa fie stranse bine.
    fost 1.4 MPI / GPL
    actual 1.0 SCE

Comment

• Va multumesc pt raspunsul prompt.
      Am fost la reprezentanta din arad si au dat cu spuma pe acolo dar ca de obicei nu au gasit nimic (nu prea gasesc ei nimic si aca nu merge ).

Am postat aici ce s-a intamplat.

Voi face asa cum ati zis voi, urmeaza acum sa verific la injectoarele.

Multumesc mult!!!

Comment

• Salutare colegi.
        Dupa 83.000 km si 6 ani fara 2 luni, revin cu cateva probleme minore:
        1. consuma cam 150 g ulei la 1000 km - la functionarea pe gpl;
        2. am clopotei in toata masina datorita plasticelor;
        3. un lucru nou - RUGINA ....

Dupa aproape 1 luna de dat telefoane pe la unitatea service cat si la vocea clientului, am reusit sa remediez pe garantie problema ruginii la supapa de alimentare cu gpl.
        CRETINII ( scuzati limbajul dur, inca sunt socat ca dupa 5 ani si 8 luni am ajuns iar la aparatul de sudura, chit si alte activitati de tinichigerie ) care au montat supapa da alimentare cu gpl, NU au etansat si in spatele aripii, acolo de unde se infiltreaza apa, sarea si pamantul patriei.
        Asa ca e bine sa verificati si sa remediati singuri acea etansare cu silicon sau mastic de caroserie, daca nu este prea tarziu si ajungeti ca mine.
        Atasat aveti exemplul calitatii din DACIA ...
        Attached Files

Comment

• Tipul care a montat instalatia mi-a zis ca a avut grija sa lubrifieze locul acela,dar e posibil sa apare rugina...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• In mod normal se da cu grund zona descoperita.
            Acum sa fim realististi , ai 6 ani cu ea totusi...
            Vroiai sa fie virgina pana iesi la pensie?
            Asta sa fie singura problema...
            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Important era sa existe etansare pe interiorul aripii .....
              Pai daca inacep de acum cu tinichigeria la ea, n-are nicio sansa sa o ajunga pe bunica ei model '78 care am dat-o acum 6 ani cand am luat-o p' asta .....

Asta e zona vizibila din exterior.... Rugina are prin mai multe zone, incepand din compartimentul motor si ajungand in portbagaj.
              Last edited by givali; 11 May 2013, 14:34.

Comment

• Pai si ce treaba are restul cu gazul?
                Motorul e super ok ...caroserii sa ai...
                Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Salutare tuturor!Am un logan 1.4 mpi 2006 cu 240.000 km.As vrea sa stiu daca se merita investitia la km care ii am.Mentionez ca fac cam 5000-6000 km pe luna.Sunt in afara tarii iar cel mai mic pret pe care l-am gasit e 1100 e marca landi Renzo!Va multumesc!

Comment

• Pai depinde cat o tii. Daca e sa pastrezi ritmul si o mai tii 2 ani te scoti oricum. Fereste-te de injectoarele MED daca e sa pui L.R.. Dar vezi sa nu se supere astia de la Landi Renzo din Romania ca cica numai ei au instalatii bune.
                    Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• benzina sau gpl?

Salutare,

Ma interesez de Noul Logan si oscilez intre modelul "1.2 16V 75 CP" si cel cu GPL adaugat.
                      Diferenta ar fi de 700 euro.

Nu fac mai mult de 10.000 km / an.

Ce mi-ati recomanda?

Comment

• La cat este acuma benzina si 3 lei este litru de GPL eu iti recomand GPL economie aproape de jumate de la un plin!

Comment

• Multumesc alexys pentru raspuns.Ideea e ca imi scot cheltuiala in cateva luni deoarece daca muncesc cu masina mea iau 250e in plus la salar.Daca fac cam 5000 km pe luna ar trebui sa fac reviziile ca la 2 luni.Trebuie sa ma interesez bine sa vad cam cat costa o revizie aici

Comment

• Pai 5000 km si 250 euro, dar ti se deconteaza si km ca parcurs sau doar combustibilul? Sa zicem ca la 300 000 km trebuie sa iti poti lua alta masina, iesi la 300000/5000*250=15000euro, dar si cu riscul sa o lovesti, iti asigura si casco? Si apoi trebuie sa hotarasti cum e cu decontarea combustibilului, te plateste la km o suma fixa?
                            @sorake, ia-ti un 1600 si pune-i tu GPL, ca oricum nu apuci mare lucru din garantia instalatiei si apoi o sa dai din colt in colt ca daca se strica ceva, nu cred ca vei gasi un service Dacia care sa iti poata face diagnoza/reglaje la ce monteaza ei acum si nici la service-urile de GPL nu vor sa mai dea un program complet functional. Probabil daca luam toate service-urile pe rand si le intrebam ceva de genul: "Am E5 cu GPL OEM, nu mai sta pe GPL, pot sa vin pentru diagnoza?" - raspunsul va fi o scuza de genul ca inca nu au soft, omul e in concediu, nu au interfata, etc...
                            Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

• Autostrada si combustibilul sunt platite de firma.Suma de 250 euro pe luna sunt doar pentru uzura masinii mele.Nu imi asigura nimic in caz de accident.Acum am masina firmei si normal 250 euro in minus iar masina mea sta degeaba.Ma gandeam ca sa mai trag macar un an de ea avand in vedere km pe care ii am

Comment

• am o instalati tomasetto stag 200 si am observat o problema cand merg pe gpl se mai aude electrovalva la butelie ca si cum ar mai deschide desi ledul de pe comutator imi arata ca sunt pe gpl.multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google