Sa Pun Gaz Pe Logan Nou ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ktalyn28 View Post
    da mai bine era din fabrica.....asa parca e putin cam.......sa ii pui din prima cum ai luat-o gaz:|....................de ce nu te-ai gandit si la un 1.2 16V pt consum:-??

Eu mi-am luat 1.2 dar tot la gpl m-am gandit dinainte de a o lua, dar inca ma mai gandesc, dupa gerurile din iarna asta. Mai astept putin, sa fac macar o revizie. 8% in oras nu ma multumeste.
    Last edited by amigos; 23 March 2010, 22:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by amigos View Post
      8% la vale poate, in mijlocul verii.
      Bati campii rau de tot...
      Last edited by Ionut; 24 March 2010, 10:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

In Bucuresti 1.4 gpl, consuma in jur de 12l/100 Si undeva la 10 seara.

PS: Valea Argesului, evident ca are consum mic.

Comment

Era vorba de consumul de benzina 8%...casca ochii ca esti off!!!

Chiar si in Arges consumul de gaz este undeva de 11% mixt...

Iar te crezi mai cu mot fata de privincie? Ai mai facut-o pana acum de vreo 15 ori!!!

N-ai priceput nimic: Valea Argesului...cum colegul de mai sus a spus ca la vale iti consuma. Dar na, cand esti pus pe scandal si nu gandesti, asta iese. Daca tot n-ai inteles, iti pot face un desen..
          Last edited by Cezar; 24 March 2010, 11:11.

Comment

Iti fug ideile si n-ai pastrat contextul. Vad ca esti pe lumea ta.
            Revenind la topic: tinand cont ca o instalatie este 2000 ron, eu zic ca se merita. Se amortizeaza destul de rapid. La un consum mediu de 9l/100, si la diferenta actuala de pret intre benzina si gaz, se amortizeaza undeva la 9000 km.

Comment

Benzina: consum mediu 8%, 36 roni/100 km, 180 roni/500 km
              GPL: consum mediu 11%, 22 roni/100km, insa mai consumi si benzina...la 500 km cam 5 litri, deci 110 roni gpl + 22,5 roni benzina...
              In concluzie economisesti 100 ron la 1000 km...
              Last edited by Ionut; 24 March 2010, 11:12.

Comment

Da! Si eu mi-am pus instalatie gpl la www.majore.ro
                id mess: majoremajore
                tel pentru detalii : 0730.051.017
                Last edited by drivergpl; 24 March 2010, 13:28.

Comment

Si revin cu o intrebare: de acord ca pretul strict al instalatiei se poate amortiza in circa 30000 km doar din diferenta de pret intre benzina si gaz; nu deranjeaza pe nimeni ca, la masinile cu gaz din fabrica garantia e limitata, iar reviziile sunt un pic mai scumpe (incluzand si reviziile la partea de gpl)? Intreb fiindca unii nu ajung sa faca 30000 km decat poate in 2 ani, iar altii fac lejer 50000 pe an. Vad un avantaj real al gpl-ului la cei din urma, in vreme ce la primii - eventual zgarcenie. Repet: am avut gpl si mi-a convenit, pana am ajuns sa bag bani in instalatie din cauza ca unele piese erau incredibil de scumpe si lucrau la uzura. Acum nu as mai pune gaz pe o masina noua.
                  The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Hai ca esti tare,nici macar nu ti-a venit masina si iti faci griji pentru consum ))

Comment

Originally posted by JREwing View Post
                      Si revin cu o intrebare: de acord ca pretul strict al instalatiei se poate amortiza in circa 30000 km doar din diferenta de pret intre benzina si gaz; nu deranjeaza pe nimeni ca, la masinile cu gaz din fabrica garantia e limitata, iar reviziile sunt un pic mai scumpe (incluzand si reviziile la partea de gpl)? Intreb fiindca unii nu ajung sa faca 30000 km decat poate in 2 ani, iar altii fac lejer 50000 pe an. Vad un avantaj real al gpl-ului la cei din urma, in vreme ce la primii - eventual zgarcenie. Repet: am avut gpl si mi-a convenit, pana am ajuns sa bag bani in instalatie din cauza ca unele piese erau incredibil de scumpe si lucrau la uzura. Acum nu as mai pune gaz pe o masina noua.
                      E mult mai bine cu Gpl din toate punctele de vedere....iarna,vara, si la uzura nu e mare diferenta, am avut o masina timp de 5 ani pe gpl si nu am avut probleme, mai multe mi-a facut cea pe benizina.;)

Comment

@drivergpl tu faci reclama la vre-o firma de montat instalatii GPL? Cum sa fie mai bine cu GPL (mai ales iarna)? Masina mea are 1,5 ani si 11.000 km in bord, tu ce i-ai pune in locul meu, pedale (bune mai ales iarna) ?

Comment

Eu am un Clio 3 cu motorul de 1.2 75ch - si tocmai am montat instalatia de Gpl pe ea 2.000 lei - am facut aproximativ 1000km de cand este pusa.
                          Diferente:
                          - trage mai bine pe gaz !!!
                          - pote sa iti regleze cum sa traga in functie de nevoile tale
                          - costuri de explatare mai mici
                          - autonomie marita
                          dezavantajul meu este ca am pus un rezervor mic de matiz si nu intra numai 20l de gpl
                          - o sa revin cu detali peste 2-3 saptamani cand o sa mai fac ceva km si o sa pot da si un raspuns cu consumul, momentan am fost la fiecare plin pt reglaje

Tocmai am facut plinul de GPL si plinul de benzina "pana-n buza"
                          Dupa ce golesc 2 rezervoare de gpl fac din nou plinu de benzina sa vad consumul real de gaz si benzina

o sa pun si poze cu instalatia

Comment

am atasat o parte din poze
                            Attached Files

Comment

Am in logan 1.4 cu instalatie GPL din fabrica, acum am 28500 km si nici o problema, masina trage bine si pe GPL,am un consum de ~9% in oras afara 6.5%.
                              Dupa parerea mea cred ca se marita sa iti pui instaltie GPL
                              My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google