scuze dar acel bai nene a fost asa ..... iar la reprezentante pentru un muntaj de alarma am pierdut aproape 5 ore in servis pus alarma pe masina cu goarna si facut contactul doar pe usa sofer ( eram posesor de sandero nou varianta de baza si nu avea contact decat pe usa la sofer - asta e varianta de baza ) iar la un srl tot pe aceeasi masina in 1.5 ore o singura persoana a pus butoni pe toate usile , lumina in portbgaj la sandel plus inchiderea centralizata . baiatu ala cand a vazut masina si-a aprins o tigara si cat timp a fumat-o a privit masina pe toate partile si cand a pus osu la treaba a facut treaba .
de cate ori in servis cand esti cu masina si mesteru lucreaza mai vine cate unu si-l roaga sa-l ajute cu nu stiu ce problema la alta masina si cand iese devizu calculatoru pune ora de lucru care insemna timp lucrat = manopera . poate nu toate sunt la fel dar se stie ca un buchet de flori nu aduce neaparat si primavara .
de cate ori in servis cand esti cu masina si mesteru lucreaza mai vine cate unu si-l roaga sa-l ajute cu nu stiu ce problema la alta masina si cand iese devizu calculatoru pune ora de lucru care insemna timp lucrat = manopera . poate nu toate sunt la fel dar se stie ca un buchet de flori nu aduce neaparat si primavara .
Comment