Aha, m-am mai lamurit, practic nu e scoasa nici o mufa de la injectoare, dar ecu simte ca si cum ar merge masina pe benzina. Mie mi-au zis cand am montat instalatia ca ecu de gaz copiaza ecu benzina si masina va merge la fel ca pe benzina.
Vreau Sa-mi Montez Gpl Si Nu Stiu Ce Instalatie Sa Aleg
Collapse
X
-
Am instalatie cu reductor Marini Euro 4 rampa Rail 3 ohmi electronica Poloneza Nova SGIS
peste 150000 km fara probleme.
Mai important decat instalatia este cine o monteaza si face setarile. O instalatie proasta setata bine poate sa mearga mai bine decat una buna setata prost. Una medie cum este MARINI setata bine face toti banii.
Comment
-
Recomandari instalatii
Fara sa fiu rau, chiar sint asa bune instalatiile astea Tomasetto de vorbeste toata lumea de ele?
Eu m-am documentat si am pus pe MCVul meu o instalatie Lovato cu rezervor toroidal de 55l.In afara service-ului mizerabil pot sa spun ca nu am avut probleme.Si in cei aproape 30.000 km facuti preponderent pe gaz am reusit sa ating un consum real in jur de 8.
Instalatia mea a costat 2200 RON in 2011 cu rezervorul ala cu tot, iar filtrele le-am gasit destul de ieftin.
Comment
-
Sant ieftine si la achizitie si dupa aia la mentenanta...simple, daca te stresezi un pic si nu esti atehnic, o reglezi si tu binisor...interfata si soft ~pe toate gardurile...
Mai sant si alte motive apropo de senzori, injectoare etc...si din punctul meu de vedere mai multe optiuni STAG 200, 4 Plus, Q-Box, ISA2, Premium...
In principiu pe Logan se poate monta cam orice span de instalatie...Loganul suporta cam orice...
Cel putin motorizarea de 1.4l este bullet proof ...
Inca un motiv...este una din cele mai raspandite instalatii... de ce ? Orice gasca cu 2 clase mai mult ca trenul o poate monta si regla cit sa plece masina din service...
Putini sant montatorii care chiar stiu ce fac...unul mai posta si pe aiciDiagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
Contact pe site-ul din Profil- infotehnic
Comment
-
Eu am montat acolo si recomand cu incredere acel service.
Instalatia s-a montat foarte bine si cu mare atentie. La motor cel putin nici nu zici ca am instalatie de gaz pe ea si a fost si bine reglata.
Deci RECOMAND !sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment