Vreau Sa-mi Montez Gpl Si Nu Stiu Ce Instalatie Sa Aleg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu ma gandeam sa mai pun cateva butelii aditionale la instalatia ce o am deja.
    Vreau autonomie ceva mai mare. Momentan am o butelie toroidala de 67 l efectivi si mi-ar placea daca as mai pune inca 2 butelii mai mici. Cu cei 67 l fac in jur de 450 km, insa vreau sa leg in viitor o rulota de tractorul asta si autonomia va scadea.
    Este posibil?
    Instalatia este Prins.
    Multumesc frumos pt ajutor.
    Paste fericit!

Comment

Vb cu un montator... In principiu cu cel care ti a montat instalatia...am vazut ce vrei tu...
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Cezar, oficial iti trebuie supape de sens daca vrei sa nu te implici cu nimic cand se termina gazul intr-o butelie anume. Cel mai usor este distribuirea conductei de alimentare la toate 3 buteliile, e ok, nu implica decat racordurile de distributie de la priza la cele 3 butelii.
        Dar la alimentarea spre fata, nu e ok sa fie toate electrovalvele deschise simultan decat daca ai rezervoare identice dispuse la aceiasi inaltime. Ai nevoie ori de supape de sens pe iesiri, ori de un comutator (selector) al alimentarii pe electrovalvele rezervoarelor. Iar cum orice piesa trebuie sa fie supusa omologarii si deja inclusa in certificatul de omologare la RAR, legal nu ai prea multe sanse.
        Din 13.09.2014 cea mai puternica masina cu sistem GPL BRC (571CP) din Ro este Bentley Continental GT. Asteptam replica concurentei...

Comment

kubala in mures la victoria total (reprezentanta opel)mi-am pus de o luna tomasseto stag 4 cu 2600 lei ...sunt multumit de cum au lucrat.

Comment

Vineri am programare la colegu alexys. Logan mcv, am ales modelul BRC.
            Revin cu amanunte.

Comment

Am sunat si eu astazi, pe saptamana viitoare merg si eu sa pun, instalatie Tomasseto, rezervor normal de 55l... 2400lei
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

BRC - butelie toroidala - 52L, 2800 lei

Comment

brc sunt cele mai scumpe dar nu necesar cele mai bune !!! pt logan nu ai nevoie de ceva asa sofisticat .....

Originally posted by Madalinrm View Post
                  salut am un logan 1.6 as vrea sa-mi montez gpl. Am luat legatura cu un service de gaz si mi-a recomandat instalatia BRC vreau detalii despre acest tip de instalatie daca se merita sau daca nu ce as putea alege.
                  buna calitate , fiabile , scumpe !! pt logan e bun si ceva mai de baza !
                  Last edited by MARIOARMARIO; 13 September 2014, 19:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sigpic
                    !

Comment

pentru gama logan eu unul ti-as recomanda LR
                      Am unul si nu am avut bici o problema iar astazi am programare sa imi montez pe polo tot un LR dar Evo la Vernesti

salutare
                      sunt fericitul posesor al unui lr EVO montat pe al meu polo la baietii de la Vernesti.
                      asa cum ii stiam lucreaza la fel de profesionist si ingrijit ca si inainte
                      cat despre instalatie trage la fel de bine ca si pe benzina ba chiar mi se pare ca in sarcina are ceva mai multa viata
                      urmeaza sa va tin la curent si cu un consum
                      Last edited by cosmin1978; 16 September 2014, 10:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Salut, si eu tot la Vernesti mi-am montat instalatie, dar mi-am pus BRC. Injectoarele BRC sunt foarte bune (rapide si rezistente), iar diferenta de pret merita pt. fiabilitate si buna functionare in timp. Deci recomand oricui BRC

Comment

@tiptil, acum cat timp ti-ai montat instalatia ?
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Mosule aia cu fiabilitatea si rezistenta las-o...cand o sa dea garantie pt cei 500.000km laudati mai discutam...eu unul m-as baza sa dau garantie atat si chiar mai mult la J-urile vechi sau mai nou la AEB-uri de pe LRenzo...da' tot 2 ani
                            Nu a inventat nimeni roata in ultimii ani...apropo de instalatii...majoritatea sant cam in aceeasi gama, deosebirea mare facand-o montatorii...

Comment

Avand in vedere ca eu personal am vazut mai multe masini de taxi cu BRC sarite de 500.000 km imi sustin afirmatiile. Probabil ai ceva cu BRC de tot refuzi sa crezi ca pot tine peste 500.000 km. AEB-urile de la Landi sunt destul de noi sa fi facut 500k. In privinta lor nu comentez pt. ca n-am informatii.

Comment

Nu am nimic cu BRC ul, dar se exagereaza...Lovato J tin linistit 300k cit au pana acum si inca merg, AEB urile deja au 100-150k si merg in continuare...
                                Ideea e ca sant la sub jumate de pret daca pica...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google