cu rezervor toroidal de cat? la mine nu cred ca se justifica stag 4 ca nu am euro 5 16 v. Landi Renzo evo one din reviews e ok, cred si sper! user ul moog, daca nu ma insel, spunea ca se apropie de BRC!
Vreau Sa-mi Montez Gpl Si Nu Stiu Ce Instalatie Sa Aleg
Collapse
X
-
dracula, miercuri am montat-o la Deva
Sugerez cilindru, nu toroidal, niciodata nu stii cand ai nevoie de rezerva.
Legat de Landi Renzo, are un prieten si nu e multumit deloc de instalatie. Montata in acelasi loc unde si-a montat si un Tomasetto
Comment
-
Roata de rezerva gasiti cu 100 de lei roata dinaia mica pe 14 sau pe 15 de vw golf si nu ocupa mult loc in portbagaj, in plus se poate da jos sau pune in spate la picioare si ramane portbagajul intreg. Sau exista kit de pana. Butelia toroidala este mai ok dupa parerea mea.
Eu am instalatie Tomasetto Stag 4 si sunt foarte multumit, am 26k in mai putin de un an de cand am pus-o si merge perfect. Intretinerea nu e scumpa si instalatia e foarte fiabila, in plus nici piesele de schimb nu sunt scumpe. Filtrele se gasesc usor, sunt ieftine si se pot schimba foarte simplu.
Recomand Tomasetto, nu neaparat stag4 daca nu e euro 5. Singura mea parere de rau este ca nu au avut butelie toroidala mai mare, a mea avand 47L intra 37-38l, am o autonomie destul de buna si asa dar ar fi fost super o butelie mai mare.
Comment
-
Originally posted by Razvy View Postdracula, miercuri am montat-o la Deva
Sugerez cilindru, nu toroidal, niciodata nu stii cand ai nevoie de rezerva.
Legat de Landi Renzo, are un prieten si nu e multumit deloc de instalatie. Montata in acelasi loc unde si-a montat si un Tomasetto
Comment
-
Salutare colegi, de cateva zile citesc si eu sectiunea asta a forumului, m-am cam hotarat sa montez si eu GPL pe al meu 1.4MPi...
Am cateva intrebari, daca nu deranjez, si daca ma puteti ajuta, raman dator.
La instalatie din ce am citit Tomasseto ar fi mai ok...
1. Am remapare facuta de Doc (de la DimSport) are legatura cu montarea GPL-ului ? Afecteaza cu ceva ? Fac ei alta harta ? Se pierde asta ?
2. Dupa montare trebuie sa merg la RAR pentru omologare ? Acolo o sa imi verifice toata masina ? Sau doar de instalatie se leaga ?
3. Saptamana asta o sa merg la 2 centre unde se monteaza in Tg.Mures, sa vad pretul, cam care ar fi aproximativ ?
Sper ca nu am deranjat, multumesc anticipat.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
Comment