Vreau Sa-mi Montez Gpl Si Nu Stiu Ce Instalatie Sa Aleg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cu rezervor toroidal de cat? la mine nu cred ca se justifica stag 4 ca nu am euro 5 16 v. Landi Renzo evo one din reviews e ok, cred si sper! user ul moog, daca nu ma insel, spunea ca se apropie de BRC!

Comment

Eu am pus rezervor toroidal de 54 L. Mergi pana la Andrei si vb cu el ca stie el ce sa iti puna pe masina.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

dracula, miercuri am montat-o la Deva
        Sugerez cilindru, nu toroidal, niciodata nu stii cand ai nevoie de rezerva.
        Legat de Landi Renzo, are un prieten si nu e multumit deloc de instalatie. Montata in acelasi loc unde si-a montat si un Tomasetto

Comment

Roata de rezerva gasiti cu 100 de lei roata dinaia mica pe 14 sau pe 15 de vw golf si nu ocupa mult loc in portbagaj, in plus se poate da jos sau pune in spate la picioare si ramane portbagajul intreg. Sau exista kit de pana. Butelia toroidala este mai ok dupa parerea mea.
          Eu am instalatie Tomasetto Stag 4 si sunt foarte multumit, am 26k in mai putin de un an de cand am pus-o si merge perfect. Intretinerea nu e scumpa si instalatia e foarte fiabila, in plus nici piesele de schimb nu sunt scumpe. Filtrele se gasesc usor, sunt ieftine si se pot schimba foarte simplu.
          Recomand Tomasetto, nu neaparat stag4 daca nu e euro 5. Singura mea parere de rau este ca nu au avut butelie toroidala mai mare, a mea avand 47L intra 37-38l, am o autonomie destul de buna si asa dar ar fi fost super o butelie mai mare.

Comment

Originally posted by Razvy View Post
            dracula, miercuri am montat-o la Deva
            Sugerez cilindru, nu toroidal, niciodata nu stii cand ai nevoie de rezerva.
            Legat de Landi Renzo, are un prieten si nu e multumit deloc de instalatie. Montata in acelasi loc unde si-a montat si un Tomasetto
            Landi Renzo Evo One ai montat?

Comment

Daca a zis ca "Landi Renzo are un prieten si nu e multumit deloc de instalatie" , tu deduci ca si-a montat Landi Renzo?

Originally posted by Razvy View Post
              ia-ti tomaseto Stag4, eu am dat 2100 de lei pe ea si sunt super-multumit.

Comment

mea culpa! nu am fost atent !

Comment

salutare
                  eu unul am un landi renzo si pana acum am fost multumit
                  trebuie sa verific ce tip de landi am pentru ca nu stiu
                  bafta in alegere.

Comment

Maine la 9 am programare la montaj instalatie gpl... Nu sunt hotarat !?!
                    lTomasetto sau Landi Renzo ?! Cred ca nu are rost sa aduc in discutie Fratelli, cred ca nu e mai buna ca cele doua...

edit: care dintre cele doua as putea sa o reglez mai usor din soft ?!
                    sigpic

Comment

Ti-am scris si pe topicul celalalt. Clar Tomasetto, gasesti softul pe net si se regleaza usor si gasesti si filtrele usor si ieftin.

Comment

prietencutine
                        sa ne ti si pe noi la curent cu ce tip de instalatie ti-ai montat si unde
                        iar despre fratelli ce pot sa spun:un nume italian si componente dumnezeu stie unde fabricate asa ca din start iese din discutie

Comment

Salutare colegi, de cateva zile citesc si eu sectiunea asta a forumului, m-am cam hotarat sa montez si eu GPL pe al meu 1.4MPi...
                          Am cateva intrebari, daca nu deranjez, si daca ma puteti ajuta, raman dator.
                          La instalatie din ce am citit Tomasseto ar fi mai ok...
                          1. Am remapare facuta de Doc (de la DimSport) are legatura cu montarea GPL-ului ? Afecteaza cu ceva ? Fac ei alta harta ? Se pierde asta ?
                          2. Dupa montare trebuie sa merg la RAR pentru omologare ? Acolo o sa imi verifice toata masina ? Sau doar de instalatie se leaga ?
                          3. Saptamana asta o sa merg la 2 centre unde se monteaza in Tg.Mures, sa vad pretul, cam care ar fi aproximativ ?

Sper ca nu am deranjat, multumesc anticipat.
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

1 nu
                            2 da se trece in CIV verif instalatia noxe ...daca e vizibil si altele gen xenoane, folie etc...
                            3 pina in 2600 depinde ce vrei sa pui
                            Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                            Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

multumesc moog... deci doar noxele mi le verifica la RAR ? nu si directia, articulatiile, franele etc. ?
                              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Daca ai de facut Itp ul poti sa l faci, iesi mai ieftin.
                                Daca nu atat are de facut, identificare componente, si noxe, trece in carte si gata.
                                Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
                                Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google