Vreau Sa-mi Montez Gpl Si Nu Stiu Ce Instalatie Sa Aleg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut,

m-am hotarat la un stag 4 qbox cu injectoare hana 2001. sper sa fie o alegere inspirata. curiozitatea mea este masina fiind in 3 cilindri nu ar trbui sa fie mai ieftin dat fiind faptul ca se folosesc doar 3 injectoare? Oferta de pret este destul de marisoara dar este la un montator recomandat prin Bucuresti!

Comment

• Ba' ar cam trebui...pune pe cineva sa intrebe de o instalatie la fel dar pe o ragalie in 4 cilindri...si vezi atunci
      Ar trebui sa fie diferenta de ~200RON...
      Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
      Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• Mie mi s-a recomandat Tomassetto qbox nu stiu cum 200 cu injectoare hanna ptr al meu ( 2900 ron cu butelie toroidala) ptr 0.9 tce la Andrei Gpl. Am sunat si am comparat ofertele, ce mi s-a spus de la Andrei ca instalatiile BRC ar avea probleme la garantie cu o anumita piesa ( nu stiu care ) si ar fi mai indicat Tomassetto al lor decat BRC Vernesti. Stie cineva ceva sau e pe principiul fiecare vrea sa isi traga jarul pe turta lui ;))

Comment

• Este exact cazul meu( nu am vrut sa dau nume sa nu se considere reclama). Al tau tot in 3 este. Moog pareri? Instalatia cu injectoarele cum ti se par?

Comment

• si eu am montat un polo in 3 cilindri cu landi renzo insa nu era nici o diferenta de pret intre o masina cu 3 cilindri si una cu 4 cilindri
            una peste alta ,o am de aproape o luna de zile si este ok

Comment

• Daca vrei Hana e ok...merge si cu Valtek cred...pe ce masina ?
              Hana mai merge si in combinatie cu AGC Compact...varianta buna mai ales pe Bucuresti...
              Q-box...mai degraba STAG 4...e copt deja softul...
              Diagnoza-reparatii-montaj instalatii GPL
              Contact pe site-ul din Profil- infotehnic

Comment

• peugeot 107. Pretu-i bun? am trimis la mai multi oferte pe email si nu prea raspund. parca nu vor sa aiba clienti sau au prea multi

Comment

• ndcg
                  2900 mi se pare un pret un pic cam mare
                  la Vernesti cred ca poti sa pui un LANDI RENZO cu bani mai putini; mie mi-au cerut 2550 lei dar a ta care este turbo s-ar putea sa ii mai puna ceva peste bani astia
                  mai intreaba

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google