Salut , dupa o lunga pauza mi-am montat instalatia , tomasetto stag 200 in Buzau la Sebigaz cu 2000 ron , iar in targoviste pt aceeasi instalatie imi cerau 2500 , sunt tare multumit , masina trage bine si mai nou nu voi mai da 400 ron pe benzina , voi da 250 pe gaz
Problema ?
Collapse
X
-
Si mai revin cu o intrebare, acum ca mi-am pus instalatia, trebuie sa protejej motoruul intr-un mod mai special (turatii, schimb mai des de ulei etc ?) ceva anume cu care s-a ajuns la peste 50.000 km fara a umbla la motor ?
P.S. am citit undeva,cum ca la peste 4500 rot/min intra declanseaza automat pe benzina ?
Comment
-
mergi cu masina pe gpl la fel cum ai merge si pe benzina. Consumabilele le schimbi la fel ca si pana acum (daca vrei mai des nu e nici o problema bani sa ai) trece pe benzina numai daca masina e setata sa faca acest lucru. La instalatia ta stiu ca se poate numai ca nu stiu la ce turatii (dai un tel si intreabai pe cei de acolo daca esti curios) In rest numai bine.
Comment
-
Originally posted by andrei007 View PostSi mai revin cu o intrebare, acum ca mi-am pus instalatia, trebuie sa protejej motoruul intr-un mod mai special (turatii, schimb mai des de ulei etc ?) ceva anume cu care s-a ajuns la peste 50.000 km fara a umbla la motor ?
P.S. am citit undeva,cum ca la peste 4500 rot/min intra declanseaza automat pe benzina ?
Comment
-
si 3500 si 5500 ... depinde cum ma supar... nu schimb la fix x ture ... de obicei la 3000-3200 de ture schimb, dar cand sunt calm ... dar vede si 5500 macar o data la 2-3 zile...
Originally posted by bro View Postsi nu-ti ridica roata de rezerva mai sus de nivelul portbagajului astfel incat sa nu se mai aseze ca lumea mocheta si sa stea ridicata?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
ai dezgropat un topic mort din 2010....
totusi, adu argumente la ceea ce ai spus.
ce s-a stricat? cati km? cum a mers? din vina cui? ce piese a luat?
cel mai des si cam singurele chestii care se strica sunt scaunele de la supapele de evacuare. asta se intampla in mai mult de 100 000 km de mers pe gaz des la peste 3500 rpm. pana atunci instalatia e recuperata, si o chiulasa la mana a 2-a e cam 600 lei cu montaj cu tot.
am desfacut motor cu 150 k km de mers pe gaz si nu avea probleme. scaunele la evacuari putin infundate dar mai aveau pana se distrugeau complet sa necesite schimbarea chiulasei.
daca reglezi culbutorii la un joc putin mai mare, racirea evacuarilor se va face mai bine si nu vei avea probleme deloc.
Comment
Comment