1.4 Sau 1.6 GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.4 Sau 1.6 GPL

Am citit topicul 1.4 vs 1.6 si tot ce am mai gasit pe aici pe tema asta si nu ma pot decide. Masina va fi pe GPL sigur.

Masina va fi folosita mai mult pentru mers la cumparaturi la sfarsit de saptamana, drumuri Bucuresti-Iasi si retur(vizite la parinti, socri etc) si pentru escapade la mare sau munte. Nu voi merge cu masina la servici decat in cazuri speciale (stau in Bucuresti).

Nu am permis decat de vreo jumatate de an, nu voi face liniute si nu voi depasi 130 pe autostrada (in general eu respect limitele de viteza).
    Estimez undeva pe la 15 000 KM in fiecare an.

In masina voi fi eu si sotia+ bagaje de obicei.

Asa ca va intreb pe cei care aveti deja GPL ce sa aleg ca sa se potriveasca mai bine nevoilor mele?

Multumesc anticipat

parerea mea este sa iti iei un 1.6 deoarece daca ai si aer conditionat si mergi cum ai spus prin provincie, este mult mai bun decit 1.4

Comment

Ia 1.6, un surplus de putere nu strica niciodata, mai ales ca au cam acelasi consum si ar fi pe GPL.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

automat un 1.6 cu gpl iar daca nu au pe stok astepta sau mergi in alta parte. dar daca vrei ceva si mai puternic ca motorizare un logan cu 1.6 16 valve si pui tu gpl la 2 ore dupa ce ai cumparat masina si garantat vei fi foarte multumit de masina obtinuta iar la bani cred ca iesi la un 1.6 cu gpl din fabrica

Comment

@tataieb12

Nu vreau sa pierd garantia. Cred ca in 3 ani cat are garantie o sa apuc sa-i vad toate bubele si sa repar o parte din ele pe garantie.

Comment

1.6 GPL fara discutie

Ia 1.6 GPL. E mult mai adecvat pentru calatorii in exteriorul localitatii.

Eu am 1.4 GPL si trebuie turat serios ca sa tii pasul cu restul traficului din exteriorul localitatii.
            Logan GPL 1.4

Comment

Originally posted by Bodanel View Post
              @tataieb12

Nu vreau sa pierd garantia. Cred ca in 3 ani cat are garantie o sa apuc sa-i vad toate bubele si sa repar o parte din ele pe garantie.
              Din câte stiu eu garantia este de 18 luni la cele cu gpl din fabrică.Eu am 1.4 cu gpl din fabrică si merge cam greu când sunt 3-4 persoane sau când merge AC.Asa că cea mai bună alegere ar fi 1.6.

Comment

daca e sa ai probleme cu ea in garantie da se poate repara pe garantie cu multe rugaminti pe la mecanici dar daca e sa mearga atunci vei plange ca nu ai un 1.6 . nu te uita la bani pentru" 2.. 3 lei" diferenta

Comment

@tataieb12

Nu e vorba de bani. Sunt dispus sa platesc pentru 1.6 daca se potriveste mai bine pentru nevoile mele. Insa vreau sa fiu sigur ca de asta am nevoie. Nu am mai avut masina pana acum si ce am condus eu a fost prin Bucuresti unde oricum mai mult se sta pe loc asa ca nu mi-am putut forma o idee.

Modelele cu GPL au doar 18 luni garantie ?

Comment

asa era inainte, eu am Ph2 1.6 pe GPL si in cartea tehnica scrie 36 luni.Masina merge bine nu am probleme decat cu scurgerile de antigel.

Comment

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Din raspunsurile voastre se pare ca 1.6 iese castigator in unanimitate. Asa ca voi merge si eu pe 1.6.

Comment

T-urile de la instalatia de racire pot fi schimbate pe garantie cu altele de metal (nu stiu din ce material sunt facute).
                        Ca urmare nu mai am nici o pierdere de lichid de racire.
                        Attached Files

Comment

Recomand 1.6 ca sa nu ai probleme daca vrei un pic de putere sau ai nevoie la drum, la depasiri. Garantia la a mea este de 3ani sau 100000 km.
                          Teu-rile mi le-au schimbat pe garantie la revizia de 40k asa ca e totul ok. Bafta si la cati mai multi km fara incidente.
                          AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

eu am 1.4 dar recomand 1.6 gpl

Comment

Acu' vreo 3 saptamani am intrat in posesia 1.6 GPL. Multumesc tuturor pentru recomandari. Sunt foarte multumit de cum trage masina. Am facut week end ul trecut un drum Bucuresti -Roman-Bucuresti. Mi-a iesit un consum cam de 8% cu mers cam pe la 80-90 km/h ca masina inca nu avea 1000 km iar eu inca sunt incepator (conduc cam de cand am masina). Acu' am vreo 1500 km si sunt foarte multumit de afacere. Sper sa nu am probleme cu ea.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google