Am si eu o curiozitate si anume daca si-a montat cineva bujii pentru gpl pe loganul personal si daca da cam care ar fi diferentele (motor mai vioi, consum etc.).
Bujii Gpl
Collapse
X
-
sfat pt cei care urmeaza sa puna instalatie gpl,sau sa schimbe bujiile! sa fie la fel ca cele din fabrica,adica cu un electrod, marca nu conteaza, pt ca la un prestige 16v dupa montare instalatie gpl si montare ''bujii gpl'' cu 3,4,5 picioruse (ca exemplu) sa ars unitatea abs! asta sa descoperit dupa ce aceasta unitate sa ars de 2 ori pana sa stabilit cauza exacta!kykerul!
- Likes 1
Comment
-
270 ron bucata ??? puneai d-alea normale la 10-20 lei bucata si nu-ti mai trebuia gpl ...
a setul ... mda... chiar crezi ca-si merita banii la pretul asta ? eu mi-am pus de origine made in france cu 16 ron bucata cu 2 electrozi. is multumit. pe la 30-50k le schimb ...Last edited by Costi-bc; 8 July 2010, 00:11.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Salut, eu anul asta in martie mi-am pus GPL pe loganul de 1,4 si la servisul care mi-a asigurat montajul mi s-au schimbat si bujiile cu unele speciale pentru GPL care sunt Bosh si scrie pe ele special GPL. Au costat 60 Ron. Masina merge foarte bine fara mari diferente fata de benzina. In concluzie sunt foarte multumit.
Comment
Comment